7. júna 2013 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Union Domyslené cestovné poistenie dáva lepšiu ochranu

BRATISLAVA 7. júna – Union poisťovňa, a.s inovovala pred letnou sezónou cestovné poistenie. Popri vyšších limitoch poistného krytia pribudli najmä doplnkové poistenia domácnosti a domáceho miláčika. Zároveň Union poisťovňa umožňuje aj poistenie pri dovolenke na Slovensku či možnosť zaplatiť za poistenie pomocou QR kódu.

Cestovné poistenie pri dovolenke na Slovensku
Podľa štatistík Union poisťovne Slováci za posledné roky zmenili dovolenkové správanie dvoma smermi. Prvým trendom je častejšie vycestovanie do krajín mimo Európy. Druhým je rastúci počet ľudí, ktorí sa rozhodnú stráviť dovolenku na Slovensku – či už na horách, v kúpeľoch alebo v aquaparkoch. Obom trendom Union poisťovňa prispôsobila svoje cestovné poistenie.

Pri dovolenke na Slovensku ponúka Union tri balíčky cestovného poistenia:
– balík „Hory“ obsahuje poistenie nákladov na zásah Horskej záchrannej služby v slovenských horách s poistnou sumou až 20 000 EUR
– balík „Relax“ pozostáva z poistenia batožiny, zodpovednosti za škodu a úrazového poistenia
– balík „Komplet“ je kombináciou dvoch predchádzajúcich balíkov

Podobne ako pri cestovnom poistení do zahraničia, aj pri poistení na Slovensko si môže klient zvoliť doplnkové pripoistenia storna objednanej služby a poistenia dovolenkovej domácnosti.

Poistiť na cesty si môžete aj domáceho miláčika
Základom cestovného poistenia Union poisťovne v zahraničí je poistenie liečebných nákladov s poistnou sumou až 250 000 EUR, ktoré kryje náklady spojené s nevyhnutným ošetrením, liečbou či hospitalizáciou v prípade choroby alebo úrazu v zahraničí. Okrem toho má klient možnosť vybrať si z bohatej palety užitočných pripoistení: poistenie batožiny, poistenie všeobecnej zodpovednosti za škodu, úrazové poistenie, poistenie nákladov na technickú pomoc pri záchrannej akcii v horách v zahraničí a poistenie storna objednanej služby, napr. letenky, ubytovania, zájazdu.

Zaujímavým a v súčasnosti klientmi žiadaným je aj poistenie domáceho miláčika (napr. psíka, mačky), ktoré kryje nevyhnutné liečebné náklady spojené s ošetrením a liečbou úrazov a ochorenia zvieratka v zahraničí, ale aj prípadné škody, ktoré domáci miláčik spôsobí (napr. uhryznutie, zničenie vybavenia hotela, atď.). Individuálne je možné si uzatvoriť aj poistenie dovolenkovej domácnosti, ktoré zabezpečí poistnú ochranu zariadenia domácnosti pri živelných udalostiach, vytopení alebo vlámaní počas pobytu poistenej osoby v zahraničí.

Platba už aj pomocou QR kódu
Okrem produktových inovácií inovovala Union poisťovňa pred letnou sezónou spôsob platby. Novinkou je možnosť platiť za online cestovné poistenie prostredníctvom QR kódu. „Vďaka riešeniu PAY by square, ktoré sa stalo štandardom slovenských bánk pre kódovanie platobných údajov do QR kódov, môžu naši online klienti odteraz platiť za poistenie ešte jednoduchšie. Stačí, aby svojím smartfónom zosnímali vygenerovaný QR kód priamo z obrazovky svojho počítača a v mobilnej aplikácii svojej banky potvrdili platbu za poistenie,“ hovorí o novej službe Marek Kopča, riaditeľ priameho predaja Union poisťovne.

Viac informácií o novom cestovnom poistení môžete nájsť aj na webovej stránke Union poisťovne http://www.union.sk, na telefónnom čísle 0850 111 211 a na všetkých kontaktných miestach poisťovne.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk.

Plánujete pôrod v zahraničí? Union radí mamičkám, ako postupovať so žiadosťami Ste poistený v Union zdravotnej poisťovni? Inšpirujte sa desiatkami tisícok ľudí a ušetrite aj na poistení auta či bývania

Z kategórie Podnikové info