15. decembra 2015 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Tipy na Vianočné darčeky

BRATISLAVA 15. decembra – Lámete si hlavy nad darčekmi pre manželku, svokru, alebo pre manžela kuchtíka? Máme pre vás niekoľko zaujímavých typov z dielne TEFAL. Úplne novou kuchynskou vychytávkou je Cousin Companion, multifunčný robot, ktorý aj varí. Nahradí mnoho iných prístrojov, ktoré musíme denne v kuchyni používať a šetrí náš čas. Sám naseká, pripraví a dokonca aj uvarí. Vymiesi a vykysne cesto na chlieb či pizzu. Vyšľahá krémy a pudingy, uvarí polievky, mäso, vajcia, ryby či šetrne naparí zeleninu. Všetko bezpečne a pohodlne. Súčasťou balenia je aj kuchárska kniha, kde skombinujete až 1 milión lahodných menu.

Odporúčaná predajná cena je 899. Dostupný v predajniach NAY Elektrodom.

Ak predsa len radšej zostanete verní klasike – panviciam, tak treba staviť na kvalitu. Tefal Talent PRO to je panvica, ktorá tu ešte nebola. Nový extra odolný nepriľnavý povrch (Titanium Excellence) a POZOR!!!! s možnosťou používať kovové kuchynské náčinie! Preto vydrží až 3x dlhšie. Môžeme ju použiť na všetky zdroje ohrevu, vrátane rúry – do 175°C. Nový indikátor teploty Thermo –Spot™ nám na prvý pohľad napovie, kedy je povrch pripravený. Ak máte pocit, že na varenie máte talent, tak Tefal Talent Pro je presne pre vás. Excelentná kvalita pre skutočných expertov.

Odporúčaná predajná cena je 28,40.

Viete, že sa dá mlsať zdravo aj chutne? Čo tak dať si hranolky bez pocitu viny? Tefal vyvinul Actifry Express XL. Stačí 1 lyžica oleja a vďaka unikátnej technológii pripravíte až jeden a pol kila zdravých hranolčekov, len s 3% tuku a mnoho iných ďalších receptov! Hlavne: zdravo, chutne a prakticky! Až 5x menej tuku, s možnosťou použitia kvalitných olejov, keďže teplota 180°C olej neprepáli. Automatické miešanie vám tak samo pripraví rôzne pokrmy, ušetrí čas a hlavne sa zbavíte nepríjemných zápachov…A vy sa môžete zatiaľ venovať deťom, alebo voňavému partnerovi 😉

Odporúčaná predajná cena je 272,90

bx

Odhaľte tajné fungovanie mozgu a dostaňte ho do formy! Lifehack pre domácnosť? Tipy a triky, ako zapojiť umelú inteligenciu