21. mája 2014 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Tesco sa zapojilo do národnej bločkovej lotérie

BRATISLAVA 21. mája – Tesco sa zapojilo do národnej bločkovej lotérie. Svojim zákazníkom umožní pohodlne a jednoducho zaregistrovať svoj bloček hneď pri platení priamo pri pokladnici. Zaregistrovať si svoje bločky môžu zákazníci v 144 obchodoch Tesco po celom Slovensku.

Proces registrácie bločku prostredníctvom pokladníc Tesco potrvá len niekoľko sekúnd. Registrovať bude možné len bloček z nákupu, ktorého celková hodnota presiahne jedno euro pričom služba bude spoplatnená symbolickou sumou 6 centov s DPH. „Spoplatnenie registrácie je nielen výsledok priamych nákladov, ktoré spoločnosť Tesco Stores SR, a.s. vynakladá na technické zaistenie procesu registrácie bločkov, ale tiež prevenciou rozdeľovania nákupov,“ hovorí Michal Dyttert, člen predstavenstva spoločnosti Tesco Store SR, a.s.

Registrovať bločky si vďaka novej službe Tesca môže každý zákazník, ktorý dovŕšil vek 18 rokov. Pri pokladnici získa bloček s potvrdením o registrácii a registračným číslom. Vďaka dokladu si po žrebovaní bude môcť overiť, či práve jeho nákupný bloček vyhral. Ak v žrebovaní Prvej šance vyhrá najvyššiu sumu bloček registrovaný prostredníctvom Tesca, spoločnosť Tesco Stores SR, a.s. výhercovi odovzdá bonus 500 eur v nákupných poukážkach.

Samotné spoplatnenie procesu registrácie bločku pokrýva zvýšené náklady na prevádzkovanie celého pokladničného systému, uchovávaniu dát a celkové zabezpečenie bezproblémového a ľahkého spôsobu registrácie bločkov. „Spustiť podobný projekt v 144 prevádzkach s asi 1300 klasickými pokladňami je finančne i organizačne náročná úloha,“ podotýka Michal Dyttert.

Registrácia bločkov nie je možná v lekárňach a na čerpacích staniciach Tesco, ani pri samoobslužných pokladniciach a v predajniach EXTRA Zlaté Piesky Bratislava, hypermarket Nitra, EXTRA Zvolen, hypermarket Zlaté Moravce, supermarket Brezová pod Bradlom a Expres Bratislava Kresánkova.

ax

Deň narcisov môžete podporiť aj v Tescu darom dobrovoľníkom alebo kupónmi Stovky značkových výrobkov majú odteraz v Tescu ešte nižšiu cenu

Z kategórie Podnikové info