19. decembra 2016 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Tesco ohlásilo s firmou Prologis nové distribučné centrum

BRATISLAVA 19. decembra 2016 – Spoločnosť Tesco Stores Slovakia a Prologis, Inc. informovali o dohode, že otvoria na Slovensku účelové distribučné centrum s plochou 55 000 m2 v Prologis Parku Galanta-Gáň.

Nové centrum sa stane distribučným uzlom Tesca pre zmiešaný tovar, odevy a pomaloobrátkové suché potraviny určené pre predajne na Slovensku, v Českej republike, Maďarsku a Poľsku.

Popri vybudovania nového distribučného centra, Tesco a Prologis predĺžili nájomnú zmluvu na súčasných 91 500 m2 distribučného priestoru v Prologis Parku Galanta-Gáň.

Martin Kuruc, riaditeľ pre maloobchod spoločnosti Tesco Stores Slovakia, povedal o novom distribučnom uzle:

„Nové distribučné centrum nám pomôže poskytovať zákazníkom lepšie služby v našich predajniach v Českej republike, Maďarsku, Poľsku ako aj na Slovensku a bude srdcom našej stredoeurópskej distribučnej siete. Som veľmi rád, že toto nové stredisko bude tu na Slovensku. Naše rozhodnutie rozšíriť naše aktivity v Prologis Parku Galanta-Gáň je vo veľkej miere dôsledkom jeho ideálneho umiestnenia pre účely poskytovania služieb zákazníkom v celej strednej Európe.“

„Tým, že je Prologis Park Galanta-Gáň umiestnený kúsok východne od Bratislavy, hrá stále dôležitejšiu úlohu v našom slovenskom a stredo- a východoeurópskom portfóliu“, povedal Martin Polák, viceprezident spoločnosti Prologis a regionálny riaditeľ pre strednú a východnú Európu. „Stále viac globálnych maloobchodných spoločností vníma Slovensko ako uzlový bod pre svoje regionálne logistické operácie a to z dôvodu jeho centrálnej polohy a priaznivých trhových podmienok; je našou prioritou zabezpečiť, aby naši zákazníci mohli využívať jeho výhody prostredníctvom poskytnutia distribučného priestoru najvyššej

tk

Deň narcisov môžete podporiť aj v Tescu darom dobrovoľníkom alebo kupónmi Stovky značkových výrobkov majú odteraz v Tescu ešte nižšiu cenu

Z kategórie Podnikové info