25. apríla 2016 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

TA3: Nedeľná relácia V politike opäť dosiahla vysokú sledovanosť

BRATISLAVA 25. apríla – Televízia TA3 priniesla v ostatnej časti pravidelnej nedeľňajšej relácie V politike svojim divákom atraktívnu televíznu debatu o témach – Rokovanie o programovom vyhlásení vlády, parlamentná atmosféra a kultúra, vzťahy koalície a opozície, opozičná výzva na riešenie rastu extrémizmu a fašizmu.
Politickú debatu, ktorú televízia TA3 vysielala v nedeľu 24.4.2016 od 11.00 hod, moderovala Ľubomíra Oravová.
Hosťami relácie V politike boli Andrej Danko, predseda NR SR (SNS), Peter Pellegrini, podpredseda vlády pre investície (Smer-SD), Eugen Jurzyca, poslanec NR SR (SAS), Martin Klus, poslanec NR SR (SAS) a Marián Kotleba, poslanec NR SR (Ľudová strana Naše Slovensko).
V premiére a repríze si ju pozrelo 859 tis. divákov (premiéra mala rating 143 tis., reach 541 tis., share 10,2 % v skupine 12+, čím televízia dosiahla v tom čase 3. miesto na trhu, v závere relácie bola dokonca jednotkou na trhu).
Celkovo televízia dosiahla počas nedele denný reach až 1 mil. 306 tis. divákov. Denný share bol 3,3 %.

*Poznámka: Uvedené čísla pochádzajú z elektronického merania televízií formou peoplemetrov (zdroj: PMT/TNS Sk).

es;mt

Nerovnosť v odmeňovaní mužov a žien je na Slovensku problém, ktorý nesmieme zamiesť pod koberec Televízne spravodajstvo RTVS označili diváci opäť za najobjektívnejšie

Z kategórie Ostatné