3. júna 2015 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Svetová, rozhľadená a sama sebou!

BRATISLAVA 2. júna – Blíži sa leto plné slnka, cestovania, nových dobrodružstiev a nezabudnuteľných zážitkov. Prináša so sebou novú inšpiráciu, oddych, relax a čistú myseľ. Za dverami čaká láska, vášeň, zábava, more a slnko. Leto je plné vôní kvitnucich kvetov, šťavnatého ovocia a horúcich dní. O ktorom kúte sveta snívate vy? Je to elegnatný a štýlový Paríž? Vášnivá a horúca Brazília, pulzujúca v rytme samby? Bali, ostrov bohov a démonov vás láka viac? Alebo vaše srdce túži po tajomnej Sicílii, perle stredomoria, po rozsiahlych scenériách Islandu či večne živom Miami? Buďte sama sebou a vyrazte za svojími snami so skvelou ponukou kozmetiky Oriflame, plnou úžasných voňavých noviniek, ktoré vám pomôžu užiť si leto ešte intenzívnejšie!

SLNKO V DUŠI S TOALETNOU VODOU SOLAR

Kdekoľvek ste, cíťte slnečné lúče! Predstavte si, že máte v sebe také isté slnko, aké vidíte na oblohe. Potom vám môže byť jedno, či stred slnečnej sústavy na chvíľu zakryjú oblaky. Ako povedal slávny Ernest Hemingway, spisovateľ, ktorý precestoval svet: „Obráť svoju tvár k slnku, tiene nechaj za sebou“. Keď pôjdete na prechádzku nočným letoviskom, nezabudnite si so sebou vziať vôňu slnka, vôňu značky Oriflame. Moderná a žiarivá vôňa je vytvorená z fantastickej kombinácie čarovných a hravých zložiek. Osviežujúci, ľahký a šťavnatý vodný melón a citrónový kaviár prepožičali Toaletnej vode Solar pestrofarebné a exotické srdce. V základe bije nektár z ibišteka, pačuli a kryštalické pižmo spolu s pôvabnými, hrejivými tónmi omamnej pivónie a exotickej guávy. Vôňa stelesňuje dokonalú harmóniu radostnej ženskosti, zmyselnosti a pestrofarebnej energie. Patrí do kvetinovo-ovocných, akvatických vôní. Túto vôňu navrhla parfumérka Gil Clavien.

Kdekoľvek ste, buďte sama sebou. Cíťte sa slobodná a siahnite po voňavých novinkách z Oriflame!

SRDCE V PARÍŽI – DISCOVER PARISIAN DELIGHT

Možno sa vám pri myšlienke na Paríž rozbúcha srdce ako zvon. Sada Discover Parisian Delight od Oriflame – telový píling, sprchovací gél a mydlo, vás prenesie priamo do Paríža, do mesta, v ktorom nájdete celý svet! Zamilujete sa a neodoláte hrejivej a podmanivej vôni s tónmi karamelu a vanilky, skrášlenej romantickými akordmi levandule. Objavte parížsky pôvab a radosť! Nenadarmo je Pa ríž mekkou umenia a domovom slávnych umelcov, spisovateľov, básnikov, výtvarníkov a hudobníkov. Paríž spája kultúry, prepája city a intelekt, štýl a otvorenosť mysle, sny a realitu. Aj slávny americký skladateľ 20.storočia Cole Porter, ikona módy Coco Chanel, či slávny Pablo Picasso preniesli kus života v Paríži do svojej tvorby, ktorá ich preslávila po celom svete. Paríž ich za to navždy miluje. Starajte sa o svoje telo s vôňou vysnívaných dialok v rade Discover!

KOZMETICKÁ RADA LOVE NATURE OD ORIFLAME

Príroda svedčí každému veku, tak ako prechádzky popri tečúcom potoku, ako keď pramenitá voda uhasí smäd, ako keď čerstvý vzduch s vôňou lesa hladí pokožku. Tak ako keď vám pohľad na hory a šíre pláne naplní srdce láskou. Príroda na jar vonia kvetmi a v lete prináša novú energiu v šťavnatých plodoch chutí a vôní, ktoré milujete. Oriflame sa inšpiroval prírodou a prináša kozmetický rad Love Nature v skvelej ponuke! Inšpirujte sa aj vy a prevoňajte si život príjemne parfumovaným kozmetickým radom Love Nature od Oriflame pre všetky vekové skupiny!

Spomedzi množstva sviežich letných noviniek a skvelých ponúk značky Oriflame si každá určite vyberiete! 🙂

ax

ITAPA Health&Care: Už len na entuziazme mladých lekárov nemôže stáť naše zdravotníctvo Kráľovná z téglika oslavuje 70 rokov. Ako sa z tresky v majonéze stal gastronomický klenot Slovákov?

Z kategórie Ostatné