18. októbra 2012 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

SPP už po necelých 2 hodinách opravila plynovod v Bratislave

BRATISLAVA 18. októbra – Dnes v skorých ranných hodinách následkom požiaru na Obchodnej ulici v Bratislave došlo k roztaveniu strednotlakovej plynovej prípojky (STL prípojka), ktorá začala horieť. Plynová prípojka patrí prevádzkovateľovi distribučnej plynárenskej siete, spoločnosti SPP — distribúcia, a.s. Podľa aktuálnych, nám dostupných informácií požiar STL prípojky vznikol až ako následok požiaru odpadkového koša.

Pracovníci Pohotovostnej služby spoločnosti SPP — distribúcia, a.s., okamžite prišli na miesto, odstavili uzávery na STL plynovode a izolovali miesto udalosti, čím došlo k prerušeniu distribúcie plynu pre 302 odberateľov kategórie domácnosť, 186 odberateľov kategórie maloodber a 2 odberateľov z kategórie stredný odber.

Práce na odstraňovaní havárie začali okamžite.

Už necelé 2 hodiny, teda o 8.20 hodine sa podarilo pracovníkom SPP – distribúcia, a.s., opraviť poškodené miesto po požiari, opätovne natlakovať plynovod a od 8.21 hodine sa uvádzajú do prevádzky jednotlivé odberné miesta.

Škody zatiaľ vyčíslené neboli. K zraneniam, našťastie, nedošlo. Príčiny požiaru vyšetruje polícia.

V prípade ďalších informácií a nových skutočností budeme správu aktualizovať.

bx

Odporúčané články

V piatok začne Art Film Fest, láka svetovými premiérami aj filmárskymi osobnosťami O Modrého anjela bude na Art Film Feste súťažiť 13 filmov

Z kategórie Podnikové info