20. decembra 2016 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

ŠKODA vybrala najlepších servisných pracovníkov

BRATISLAVA 20. decembra 2016

– 7. ročník medzinárodnej súťaže ŠKODA Challenge
– Súťaž rozšírená o novú kategóriu Predajca
– Víťazi národného kola ŠKODA Challenge postupujú do medzinárodného finále
– 8 úspešných rokov školiaceho strediska ŠKODA AUTO Slovensko v Nitre; takmer 17 000 preškolených pracovníkov

Siedmy ročník tradičnej vedomostnej súťaže ŠKODA Challenge pozná víťazov jednotlivých kategórií národného kola. V tomto roku rozšírila súťaž svoju pôsobnosť aj o kategóriu Predajca. Najlepší servisní pracovníci a predajca si prevzali ocenenia na slávnostnom galavečere od konateľa spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko Ing. Marka Růžičku. Zároveň získali aj miestenku do prestížneho medzinárodného finále, ktoré sa uskutoční na jar budúceho roku.

„Ďakujem všetkým zúčastneným za nasadenie a predvedené výkony. Víťazom patrí veľká gratulácia, všetci im budeme držať palce v medzinárodnom finále. Poďakovanie patrí aj servisným partnerom ŠKODA, ako aj lektorom, bez ktorých profesionálnej práce by sme nemohli napredovať a poskytovať vysokokvalitné služby náročným slovenským zákazníkom,“ hovorí Ing. Marek Růžička, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Najlepší servisní pracovníci a pracovníci z oblasti predaja zo Slovenska si zmerali schopnosti v národnom kole 7. ročníka vedomostnej súťaže ŠKODA Challenge. Súťažilo sa v piatich kategóriách. Tradičné kategórie Servisný poradca, Diagnostický technik, Vedúci náhradných dielov a Lakovač doplnila v tomto ročníku kategória Predajca. Účastníci najprv absolvovali korešpondenčné kolo a šesť najúspešnejších kandidátov z každej kategórie bolo pozvaných do národného finále, ktoré sa uskutočnilo v školiacom stredisku v Nitre.

Prvé miesto v kategórii Servisný poradca opäť obhájil Peter Gajdoš zo spoločnosti IMPA Bratislava. Obhajoba sa podarila aj Jozefovi Siekelovi zo spoločnosti AUTOKOMPLEXX Prievidza v kategórii Diagnostický technik. Víťazom kategórie Vedúci náhradných dielov sa stal Michal Hančiarik zo spoločnosti EUROMOTOR v Banskej Bystrici. Najlepšieho Lakovača majú v spoločnosti PRVÝ TRENČIANSKY AUTOSERVIS, je ním Peter Chudý. Novú kategóriu Predajca tento rok ovládol Ján Vasiľ zo spoločnosti Moris Slovakia v Košiciach.

Víťazi piatich kategórií národného kola budú reprezentovať Slovensko v medzinárodnom finále ŠKODA Challenge, ktoré sa uskutoční na jar 2017. Slovensko je v tejto súťaži na medzinárodnej úrovni mimoriadne úspešné, keď sa slovenskí zástupcovia pravidelne umiestňujú na popredných pozíciách. „Verím, že ani tento ročník nebude výnimkou a v celosvetovom finále opäť potvrdíme, že na Slovensku máme jedných z najlepších pracovníkov servisu aj predaja,“ dodáva Ing. Marek Růžička.

ŠKODA Challenge je vedomostná súťaž, do ktorej sa už po siedmy raz mohli zapojiť všetci servisní technici, poradcovia, lakovači, resp. každý zamestnanec pracujúci v oblasti servisu. Okrem popredajných služieb rozšírila v tomto roku súťaž svoju pôsobnosť aj o kategóriu predaja. Tým sa zmenil aj názov podujatia zo ŠKODA Service Challenge na ŠKODA Challenge. Nezmenila sa ale hlavná myšlienka podujatia – nájsť najlepších pracovníkov servisu aj predaja na celosvetovej úrovni. Zároveň sa ŠKODA snaží prostredníctvom tejto súťaže zvyšovať štandardy poskytovaných služieb.

Spoločnosť ŠKODA AUTO Slovensko už 8 rokov úspešne prevádzkuje školiace stredisko v Nitre. Jeho hlavným cieľom je zvyšovať kvalitu popredajných služieb autorizovaných servisov ŠKODA v technických aj netechnických činnostiach. Za tento čas školitelia, ktorí prešli dôkladným školením v Mladej Boleslavi, preškolili takmer 17 000 pracovníkov servisnej siete.

Výsledky 7. ročníka národného kola ŠKODA Challenge 2016:

Servisný poradca

2. Marek Kollár, Todos Bratislava s.r.o., Bratislava
3. Lukáš Kaiser, DANUBIASERVICE, a.s., Bratislava

tk

Tento rok Slováci vyhrajú! Jazdenkám sa darilo aj vo februári, AURES aj vďaka tomu za posledných 12 mesiacov predal už 100-tisíc áut

Z kategórie Podnikové info