14. novembra 2015 VyhláseniaPolitické strany od PRservis.skSITA Diskusia()

#SIEŤ: Európa má nielen právo, ale aj povinnosť brániť sa

BRATISLAVA 14. novembra – Európa má nielen právo, ale aj povinnosť brániť sa vo vojne, ktorú voči nej vedie džihádizmus. „Je to vojna, v ktorej sa prehráva len raz a navždy. Prehráme ju o to skôr, ak sa vzdáme vlastných hodnôt a v strachu a hrôze poprieme svoju podstatu. Ale nevyhráme ju, ak sa budeme tváriť, že všetko ide po starom a že máme ešte nejaké tretie líce, ktoré treba nastaviť. Nemáme, “ vyhlásil predseda #SIETE Radoslav Procházka po piatkových útokoch v Paríži.
#SIEŤ je presvedčená, že Slovensko i Európa potrebujú v tejto situácii predovšetkým jednotu. Pozostalým obetí i celému francúzskemu ľudu zároveň vyjadruje hlbokú a úprimnú sústrasť.
Predseda #SIETE Radoslav Procházka už kondoloval francúzskemu prezidentovi Francoisovi Hollandeovi.

mt

Nový kompaktný vysoko výkonný vozík: Jungheinrich EJC1 Union otvoril v Trenčíne modernú pobočku, klienti sa môžu tešiť na väčší komfort i rýchlejšie služby

Z kategórie Politické strany