10. septembra 2012 VyhláseniaPolitické strany od PRservis.skSITA Diskusia()

SDKÚ-DS: Zmena času tlačovej besedy v utorok 11. septembra

BRATISLAVA 10. septembra – SDKÚ-DS pozýva zástupcov médií na tlačovú konferenciu predsedu strany Pavla Freša a predsedu poslaneckého klubu Ľudovíta Kaníka, ktorá sa uskutoční v utorok 11. septembra 2012 až o 11.00 hod. vo vestibule NR SR (Námestie A. Dubčeka 1, Bratislava).

Téma: Zákony podporujúce základnú spravodlivosť, spolupráca opozície.

Tlačová služba SDKÚ-DS

es;nr

Košice a Viedeň opäť spojí IC vlak, do prevádzky sa vracajú reštauračné vozne. Prehľad zmien cestovného poriadku vlakov osobnej dopravy od 13. 6. 2021 v kocke Organon EESC, klaster pre strednú, východnú a južnú Európu začína písať svoj príbeh ako spoločnosť zameriavajúca sa na zdravie žien

Z kategórie Politické strany