19. júna 2012 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

S ready-made spoločnosťou môžete podnikať ihneď

BRATISLAVA 19. júna – Ready-made spoločnosti sú určené najmä pre podnikateľov, ktorí chcú byť odbremenení od zdĺhavého procesu vybavovania a administratívnej záťaže spojenej so založením novej s.r.o. alebo a.s. Pri kúpe ready-made spoločnosti nehrozia žiadne riziká pre vaše podnikanie. Profesionálna spoločnosť, od ktorej firmu kupujete, garantuje jej ekonomickú čistotu. Začať podnikať môžete ihneď. Stačí podpísať potrebné dokumenty na prevod 100 % obchodného podielu a zápisnicu z valného zhromaždenia, v ktorej sú odsúhlasené všetky potrebné zmeny. Po tomto úkone sa stávate novým majiteľom a konateľom spoločnosti. Následný zápis zmien do obchodného registra má deklaratórny účinok. V podstate nadobúdateľ nadobúda obchodný podiel v ready-made spoločnosti už dňom podpisu zmluvy o prevode obchodného podielu.

CompanyService Vám ponúka možnosť okamžite získať existujúcu slovenskú spoločnosť, tzv. ready-made spoločnosť, v mene ktorej môžete konať hneď ako budete menovaný do funkcie valným zhromaždením spoločnosti.

Výhody ready-made spoločností:
sú zapísané v obchodnom registri, avšak nevykonávali žiadnu činnosť okrem aktivít súvisiacich s ich založením
sú ekonomicky čisté, nezaťažené záväzkami alebo pohľadávkami
sú okamžite k dispozícií, nový konateľ môže konať v mene spoločnosti po tom, ako valné zhromaždenie odsúhlasí jeho menovanie do funkcie

Pri prevode obchodnej spoločnosti vám CompanyService poskytne nasledovné služby:
usporiadanie valného zhromaždenia podľa inštrukcií klienta
príprava a vypracovanie všetkých dokumentov nevyhnutných k realizácií zmien v spoločnosti
zabezpečenie notárskych služieb
zastupovanie klienta pred príslušnými úradmi
služby súvisiace s ohlásením a registráciou zmien v obchodnom registri, na živnostenskom a daňovom úrade

Aktuálny zoznam ready-made spoločností spravovaných spoločnosťou CompanyService je k nahliadnutiu na tomto linku: http://www.companyservice.eu/sk/ss_cf_readylist.php
V prípade, že chcete nahliadnuť do online výpisu z obchodného registra ktorejkoľvek z uvedených spoločností z aktuálneho zoznamu, kliknite na príslušné IČO.

bx

Značka Ayvens vstúpila už aj na slovenský trh. Stáva sa najväčším hráčom na trhu udržateľnej mobility Klenot Karpát a jedinečné kúpele: Trenčianske Teplice chcú byť „Mestom bez dymu“

Z kategórie Podnikové info