20. septembra 2012 PR správyFinancie od PRservis.skSITA Diskusia()

Provident ponúka svojim najlepším zákazníkom nový zľavnený produkt

BRATISLAVA 20. septembra – Provident odmeňuje svojich najlepších zákazníkov novým zvýhodneným produktom Zľava Plus. Zákazníkom je poskytnutá zľava za predpokladu, že určitý čas dodržiavajú stanovené kritériá kvality splácania. „Pre zákazníkov sme pripravili dve úrovne zliav, na prvú sa dostanú zákazníci, ktorí sú v Providente aspoň jeden rok a na druhú, vyššiu úroveň zľavy, dosiahnu tí, ktorí sú s nami už tri a viac rokov. V tomto prípade je zľava naozaj výrazná a celková cena našej pôžičky pre nich je porovnateľná s ponukou niektorých bánk na slovenskom trhu,“ uviedol Róbert Krutek, regionálny oblastný manažér spoločnosti Provident.

Okrem odmeňovania najlepších zákazníkov je cieľom nového zvýhodneného produktu motivovať zákazníkov k zodpovednosti a dodržiavaniu dohodnutých termínov splatnosti, aby svojou dobrou platobnou disciplínou mali možnosť získať atraktívnu zľavu.

Zľava Plus je úplne nový projekt cenového zvýhodnenia v histórii finančnej skupiny International Personal Finance (IPF). Zo šiestich krajín, kde Provident pôsobí, to bolo práve Slovensko, kde sa tento produkt testoval, a to práve vďaka jeho vynikajúcim výsledkom a dlhodobo najvyššej kvalite pôžičiek v rámci celej IPF. Testovacie obdobie bolo zahájené v lete 2011 v pobočkách Bratislava a Nové Zámky. „Počas testovania sme, samozrejme, sledovali reakcie zákazníkov, ale aj obchodných zástupcov, ktorí produkt ponúkajú. Zákazníci jednoznačne ocenili možnosť získať pôžičku so zľavou a cítili to ako odmenu za svoju vernosť. Obchodní zástupcovia reagovali takisto pozitívne, pretože im zľavnený produkt umožnil upevniť si vzťah s ich najlepšími dlhodobými klientmi. Preto bolo prirodzené rozšírenie Zľavy plus na celé Slovensko,“ dodal Róbert Krutek.

Príklad Zľavy Plus:
V prípade zákazníka, ktorý využíva služby Providentu tri roky a viac a svojou dobrou platobnou históriu sa kvalifikuje na zľavu, tak pri bezhotovostnej pôžičke vo výške 500 eur s dĺžkou splácania 60 týždňov celkovo zaplatí 585,5 eur. V porovnaní s produktom bez zľavy, zákazník tak zaplatí takmer o 87 eur menej.

O spoločnosti Provident Financial
Spoločnosť Provident Financial s.r.o. pôsobí na slovenskom trhu krátkodobých hotovostných pôžičiek do domácností od roku 2001. Pôžičky poskytuje na základe transparentných zmlúv, bez účelu, bez ručiteľa, bez skrytých poplatkov. Zákazník v okamihu uzatvorenia zmluvy pozná konečnú čiastku, ktorú zaplatí. Na Slovensku zabezpečuje zázemie spoločnosti 300 zamestnancov a vyše 1400 obchodných zástupcov. Výška hotovostnej alebo bezhotovostnej pôžičky sa pohybuje od 140 do 1 500 Eur s dĺžkou splácania 45 alebo 60 týždňov.
www.providentfinancial.sk

O finančnej skupine International Personal Finance
Medzinárodná skupina International Personal Finance (IPF), do ktorej patrí i slovenská pobočka Provident Financial s.r.o., vznikla v roku 2007 odčlenením sa od Provident Financial plc, ako jej predchádzajúca medzinárodná divízia. IPF v súčasnosti pôsobí v šiestich krajinách sveta: v Českej republike, na Slovensku, v Poľsku, Maďarsku, Mexiku a Rumunsku. V nich prostredníctvom siete 28 000 obchodných zástupcov poskytuje svoje služby 2,4 milióna zákazníkov a zamestnáva viac ako 5000 ľudí. Spoločnosť je kótovaná na londýnskej burze cenných papierov od svojho vzniku.
www.ipfin.co.uk

ax

Tajiť dlhy pred partnerom sa neoplatí. Nestačíte na splátky? Neskrývajte hlavu do piesku

Z kategórie Financie