12. apríla 2012 VyhláseniaPolitické strany od PRservis.skSITA Diskusia()

Predseda SDKÚ-DS odovzdá cenu pre Ronalda D. Asmusa in memoriam

BRATISLAVA 12. apríla – Predseda SDKÚ-DS Mikuláš Dzurinda odovzdá dnes o 18:00 h. v priestoroch starej budovy NR SR v rámci bratislavského globálneho fóra Globsec Českú a Slovenskú transatlantickú cenu pre Ronalda D. Asmusa (in memoriam) – popredného amerického diplomata a politického analytika, ktorý bol v rokoch 1997-2000 súčasťou Clintonovej administratívy a významne sa zaslúžil o integráciu krajín strednej a východnej Európy do NATO.

Tlačová služba SDKÚ-DS

es;bl

Odporúčané články

Slovenský zväz biatlonu má nového sponzora. Stala sa ním značka 4F Boj so smogom môže Európanom do roku 2025 ušetriť 183 mld. EUR