30. augusta 2012 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Predajňa Mountfield v Banskej Bystrici celá v novom

BRATISLAVA 30. augusta – Spoločnosť Mountfield SK otvára v sobotu 1. 9. 2012 v Banskej Bystrici úplne nové predajné centrum v obchodnom centre Radvaň Park. Nový banskobystrický Mountfield má teraz takmer 950 m celkovej plochy a len predajná časť je s necelými 550 m výrazne väčšia ako v bývalej predajni. Dominantou predajného centra je nové vonkajšie bazénové centrum s rozlohou 170 m s kopanými bazénmi typu Fort Wayne a Calypso. V tomto roku predajňa očakáva jubilejného 100 000 kupujúceho zákazníka od roku 2005, kedy sa po prvýkrát otvorila pôvodná predajňa v Banskej Bystrici. Od roku 2005 predal banskobystrický Mountfield viac ako 3 800 reťazových píl a takmer 14 500 kosačiek na trávu. Popri tom predal aj 1 200 bazénov.

Nové moderné banskobystrické predajné centrum privíta svojich prvých zákazníkov v sobotu 1. 9. 2012 o 9.00 hodine dopoludnia. Vďaka presťahovaniu sa do moderných priestorov sa celková veľkosť predajne, vrátane servisného zázemia, zväčšila na 936 m. „Dôvody, prečo sa firma rozhodla presťahovať našu predajňu v Banskej Bystrici, boli dva – byť novo tam, kde sa prirodzene zhromažďujú kupujúci. Druhým dôvodom bolo nevyhovujúce zázemie našej starej predajne. Vďaka presťahovaniu do nových priestorov tak dôjde k zvýšeniu komfortu pre našich zákazníkov a naše produkty a služby im ponúkneme v modernom prostredí,“ hovorí Jozef Moravský, regionálny riaditeľ spoločnosti Mountfield.

Zákazníkov privítajú nové priestory servisného a skladového zázemia, ktoré ponúkne klientom komfort, servis a služby na vysokej úrovni štandardu 21. storočia. „Rozšírenie servisného zázemia bolo pre našu firmu tiež veľkou prioritou a som rád, že aktuálne bude naša predajňa disponovať jedným z najmodernejších servisov v rámci našej predajnej siete v Slovenskej republike,“ komentuje regionálny riaditeľ spoločnosti Mountfield Jozef Moravský dôraz, ktorý kládla spoločnosť Mountfield pri zmene predajného miesta pre banskobystrický región.
Veľkým ťahákom predajného centra bude aj nové bazénové centrum s bazénovým príslušenstvom a technológiami, rovnako ako aj moderná prezentácia kompletného sortimentu záhradnej techniky a príslušenstva. Novo otvorené predajné centrum potvrdzuje postavenie Mountfieldu SK, ktorý je líder v maloobchodnom špecializovanom predaji záhradnej techniky, bazénov a vybavenia pre záhradu na Slovensku.

Základné údaje o predajnom centre Mountfield v Banskej Bystrici:
• Pôvodná predajňa otvorená v januári 2005, nové predajné centrum otvorené v sobotu 1. 9. 2012
• 98 000 kupujúcich zákazníkov k 15. 8. 2012
• Za takmer 8 rokov existencie banskobystrickej predajne predané zákazníkom napr. 14 500 kosačiek, 730 traktorov, 3 800 reťazových píl, 950 snehových fréz, 12 800 kusov záhradného nábytku a 1 200 nadzemných alebo kopaných bazénov
• Celková plocha nového predajného centra Mountfield je 936 m2, samotná predajná plocha má rozlohu 545 m2
• Dominantou centra je vonkajšie bazénové centrum s rozlohou 170 m2

Pre ďalšie informácie o spoločnosti Mountfield, prosím, kontaktujte:
David Jirušek
PR manager Mountfield CZ + SK
Mobil: 00420 724 016 289
Email: david.jirusek@mountfield.cz

Pre ďalšie informácie o predajni Mountfield Banská Bystrica, prosím, kontaktujte: