12. augusta 2013 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Predaj cestovných lístkov z Viedne do Bratislavy narastá

BRATISLAVA 12. augusta – V prvom polroku predali Rakúske spolkové železnice (ÖBB) 76.860 cestovných lístkov smerujúcich do Bratislavy, čím vzrástol ich počet v porovnaní s rovnakým obdobím predchádzajúceho roka o 13 percent. „Dvojciferný nárast predstavuje vyslovenie dôvery zákazníkov“, hovorí Michael Fröhlich, regionálny manažér ÖBB pre východný región. Ostatný rok predali ÖBB celkovo 160.000 cestovných lístkov s cieľovou stanicou v našom hlavnom meste.

Každodenne premáva medzi oboma dunajskými metropolami 70 vlakov. V cene 15 eur majú cestujúci z Viedne okrem spiatočného lístka zarátané aj cestovné v mestskej hromadnej doprave v našom hlavnom meste ale aj prevoz bicykla. Stovky rakúskych turistov využili už aj zľavy na prehliadky v Bratislave alebo jazdu historickým vláčikom, ktoré získali vďaka využitiu služieb ÖBB pri ceste do a z

Užitočné informácie prináša vynovená brožúrka BratisLover, ktorá obsahuje cestovný poriadok, hlavné turistické atrakcie a podujatia v Bratislave až do konca roka i mapku centra. BratisLover vznikla v spolupráci s bratislavským magistrátom. Rakúski turisti a ďalší záujemci ju získajú na predajných miestach ÖBB vo Viedni, Dolnom Rakúsku a Burgenlande alebo si ju môžu priamo stiahnuť z webovej stránky www.oebb.at/euregio.

ax

Rekordné predaje AURES Holdings v prvom štvrťroku posilnila generatívna AI v kontaktnom centre Nová definícia efektívnosti: Spoločnosť Jungheinrich predstavuje nový model ETV 2i

Z kategórie Ostatné