19. júna 2013 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Pred horúčavami varujú SMS výstrahy

BRATISLAVA 19. júna – Horúčavy, búrky, tornáda. Počasie je dnes čím ďalej menej a menej predvídateľné. Poisťovňa Genertel sa rozhodla bojovať s nepriaznivým počasím po svojom. Svojim klientom ponúka k povinnému zmluvnému poisteniu SMS poveternostné výstrahy na 30 dní zadarmo.

Nepriaznivé počasie ovplyvňuje aj stav povrchu ciest. Podľa štatistík Ministerstva vnútra sa počet nehôd za zhoršeného stavu komunikácií v minulom roku vyšplhal na viac ako 4 000. Napríklad mokré cesty zapríčinili takmer 3 000 nehôd, poľadovica viac ako tisícku.

S Genertelom Vás počasie nezaskočí
SMS výstrahy o počasí ocenia obzvlášť vodiči, ktorí sú často na cestách. „V prípade vyhlásenia meteorologickej výstrahy môže varovná SMS pomôcť predísť zbytočnej katastrofe na ceste. Informovaný vodič prispôsobí svoju jazdu aktuálnemu počasiu a stavu vozovky, prípadne sa na cestu autom vydá za priaznivejšieho počasia“, hovorí Miroslav Chovan, riaditeľ poisťovne Genertel. SMS poveternostné výstrahy včas informujú o každej nepriaznivej zmene počasia. Či už je to silný nárazový vietor, vysoké teploty, búrka, dážď, hmla a iné.

Bezpečnejšie na cestách
Poisťovňa Genertel chce poskytovaním výstrah o počasí zabezpečiť, aby sa vodiči cítili bezpečnejšie na cestách. Informovaný vodič sa môže na jazdu lepšie pripraviť. Tí z nich, ktorí nejazdia často, sa v prípade varovnej správy môžu rozhodnúť či sa vydajú v nepriaznivom počasí na cestu alebo ju radšej odložia. Výstražné SMS o počasí na 30 dní zadarmo získa každý, kto si v poisťovni Genertel do konca júna uzavrie zmluvu o povinnom zmluvnom poistení. PZP pritom začína už na 59-tich eurách za rok vrátane asistenčných služieb doma aj v zahraničí, ktoré sú klientom k dispozícii 24 hodín denne. S výstražnými SMS o počasí je teraz PZP od Genertelu ešte výhodnejšie.

S Genertelom bezpečne na cestách.

ax

Žena vo mne. Šokujúci a úprimný životopis Britney Spears ITAPA Health&Care: Už len na entuziazme mladých lekárov nemôže stáť naše zdravotníctvo

Z kategórie Ostatné