21. februára 2014 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Pivá z Hurbanova získali zlato, striebro aj bronz

BRATISLAVA 21. februára – Na tohtoročnej medzinárodnej degustačnej súťaži Slavnosti piva Tábor opäť zabodovali pivá z portfólia spoločnosti HEINEKEN Slovensko. Pivá z hurbanovského pivovaru získali v konkurencii 150-tich pivovarov a viac ako 700 vzoriek piva Zlatú, Striebornú aj Bronzovú pivnú pečať.

Od polovice februára sa prestížnymi oceneniami z 24. ročníka medzinárodnej súťaže o Zlatú pivnú pečať – Slavnosti piva Tábor – môžu pýšiť značky Zlatý Bažant, Bažant Radler a Corgoň. Zlatú pivnú pečať si so značným bodovým predstihom v konkurencii 18-tich pív jednoznačne získal Zlatý Bažant Nealko. V kategórii miešaných nápojov z piva degustátorov oslovil Bažant Radler Grapefruit, ktorý získal Striebornú pivnú pečať. Veľkým úspechom je zároveň získanie Bronzovej pivnej pečate v jednej z hlavných kategórií Svetlé výčapné pivo pre Corgoň 10 %, ktorý získal umiestnenie v konkurencii 43 pív v tejto obsadenej kategórii.

„Súťaže Slavnosti piva Tábor sa zúčastňujeme pravidelne a naše tohtoročné výsledky patria k najlepším. Zo siedmich nasadených pív z nášho portfólia si priazeň poroty získali až tri pivá z Hurbanova a zabodovali sme dokonca v jednej z hlavných kategórií,“ komentuje výsledky súťaže Karol France, obchodný sládok z pivovaru v Hurbanove.

ax

Tento rok Slováci vyhrajú! Slovákov poteší nový český prémiový ležiak Krušovice Bohém

Z kategórie Ostatné