26. júla 2016 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Perte naraz s práškom aj gélom

Účinná kombinácia prášku a gélu v jednom pracom prostriedku.

Perte bez kompromisov s dokonalou kombináciou pracieho prášku a gélu. Prichádza unikátna novinka od spoločnosti Henkel – kapsule Persil Power-Mix Caps.

Teraz si už medzi týmito pracími variantmi nemusíte vyberať. Kapsule Persil Power-Mix Caps spájajú oba varianty do jedného vysokoúčinného pracieho prostriedku. Vďaka jedinečnej kombinácii tekutých a práškových zložiek prvej dvojzložkovej kapsule na trhu v prémiovom segmente, bude vaša bielizeň dokonale čistá a plná žiarivých farieb. A to už pri pracom cykle nastavenom na 20 ° C.

Výhody pracieho prášku a gélu spolu
Skúsené gazdinky dobre vedia, že na rôzne typy škvŕn, potrebujeme odlišné typy pracích prostriedkov. Väčšinou volíme medzi pracím práškom a gélom. Teraz však prichádza jedinečná novinka, ktorá je odpoveďou na každé pranie. S kapsulami Persil Power-Mix Caps si hravo poradíte aj s odolnými škvrnami rôzneho typu, a to vďaka ich jedinečnej technológii. S agresívnymi škvrnami na bielych tkaninách, napríklad na obrusoch alebo posteľnej bielizni, vám vždy perfektne pomôže zložka vo forme pracieho prášku. Bielizeň dokonale vyčistí, rozžiari a zabráni jej zašednutiu. Na mastné škvrny je zase najlepšou odpoveďou prací gél – druhá zložka kapsúl. Ak vyskúšate nové kapsule Persil Power-Mix Caps Color, doprajete vášmu oblečeniu rozjasnenie farieb.

Moderné pranie
Používanie kapsúl so sebou prináša i mnoho praktických výhod. V porovnaní s klasickými tekutými alebo práškovými pracími prostriedkami, kapsule Persil Power-Mix Caps ponúkajú pohodlie spojené s dávkovaním. Nemusíte sa zaťažovať, koľko pracieho prostriedku použiť. Vyhnete sa tak napríklad zbytočnému plytvaniu, ktoré je u nás pri praní pomerne bežné. Kapsule sú koncentrovanejšie a nadávkované tak, aby zabezpečili čo najlepší výsledok prania.

Ďalšou výhodou je, že už nemusíte premýšľať o tom, aký typ pracieho prostriedku kedy použiť. Kapsula je odpoveďou na každý váš „problém s praním“. Nemusíte sa obávať opätovného prania, ani venovať čas predmáčaniu. Cenné chvíle môžete venovať sebe a rodine.

Kapsule Persil Power-Mix Caps budú k dispozícii v obchodoch vo variantoch Persil Power-Mix Caps a Persil Power-Mix Caps Color. Odporúčaná maloobchodná cena výrobcu je 6,29  pre balenie 14 praní / 11,99  pre balenie 28 praní / 14,49  pre balenie 35 praní / 19,99  pre balenie 50 praní a výhodné balenie 21,49  pre 2×28 praní.

tk

Domáci sprievodca prania prírodných a syntetických materiálov Máte doma alergika? Prispôsobte mu domácnosť

Z kategórie Ostatné