27. mája 2013 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Ochutnajte leto s Campari De Luxe Spritz

BRATISLAVA 27. mája – Spritz, obľúbený cocktail zo slnkom zaliatych talianskych kaviarničiek, je ako stvorený na príjemné posedenie s priateľmi na letnej terase či záhrade. Novinkou tohto leta v miešaných nápojoch je Campari De Luxe Spritz. Nechajte sa zlákať jeho chuťou v neočakávanom spojení dvoch lahodných ingrediencií – horkastého Campari a sladkého Hubert de Luxe.

Z Rakúska do Benátok, z Benátok na Slovensko
Spritz je vínny cocktail v Taliansku bežne podávaný ako aperitív. Hovorí sa, že nápoj vznikol v Benátkach v časoch napoleonských vojen. Bolo to práve horúce talianske podnebie, ktoré prinútilo okupujúcich rakúskych vojakov hľadať v horúcom Taliansku alternatívu ich obľúbeného piva. Aby uhasili svoj veľký smäd, kombinovali víno s vodou, čím vznikol takzvaný rakúsky Spritzer.

Benátčania neskôr dodali tomuto nápoju na elegancii pridaním horkastého, na trávenie dobre pôsobiaceho alkoholu. A tak sa Spritz s Campari stal obľúbeným drinkom Talianov. Chuť talianskeho leta si teraz môžete vychutnať aj u vás doma. Campari De Luxe Spritz vás očarí harmonickým spojením talianskeho temperamentu Campari a sladkého, aromatického šumivého vína Hubert de Luxe.

Elegancia a harmónia výnimočných chutí
Základom tohto cocktailu je vyvážená receptúra – vášnivé talianske Campari dodáva tomuto nápoju horkastú príchuť, slovenský sladký šumivý Hubert de Luxe dotvára jedinečnú harmóniu vôní a chutí, ktorú zjemňuje dúšok perlivej vody a zvýrazní plátok pomaranča. Tajomstvo výnimočnosti Campari sa skrýva v príprave z výluhu bylín, aromatických rastlín a ovocia v alkohole a vode. Okrem svojej osobitej chuti je charakteristické jasnočervenou farbou – Campari červenou, ktorá vytvára v Campari De Luxe Spritz dojem zapadajúceho slnka. Hubert de Luxe prepožičiava nápoju jemné perlenie, neodolateľnú arómu a lahodnú sladkú chuť. Bublinky príjemne osviežia a uvoľnia.

Prekvapte svojich hostí tradičnou talianskou receptúrou v neočakávanom spojení dvoch lahodných ingrediencií. Je to také jednoduché!

Ingrediencie: Campari 40 ml, Hubert de Luxe 150 ml sóda, ľad a plátky pomaranča
Postup: Veľký vínový pohár naplníme ľadom a nalejeme Campari. Dolejeme Hubert de Luxe s trochou sódy a dozdobíme plátkom pomaranča.

Podávame v spoločnosti dobrých priateľov. Na zdravie!

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk.

Tip na originálny vianočný darček od Miele: Darujte svojim blízkym gastro zážitok z varenia so šéfkuchárom Tieto tipy na zdravé raňajky vôbec nie sú nuda!

Z kategórie Ostatné