19. novembra 2012 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Nový online časopis LIVE firmy IKEA ponúka viac inšpirácií

BRATISLAVA 19. novembra – IKEA, firma s víziou vytvárať lepší každodenný život pre mnohých ľudí, uvádza novú, rozšírenú digitálnu verziu časopisu IKEA FAMILY – LIVE. Obsahuje nápady a inšpirácie, najnovšie trendy, nové výrobky, skúsenosti so zariaďovaním a jednoduché rady, ako si vylepšiť domácnosť. Nový online časopis nájdete na stránke IKEA www.IKEA.sk, alebo si ho môžete prezrieť na svojom smartfóne či tablete.

Nový online časopis LIVE je digitálnou verziou tlačeného štvrťročníka LIVE, ktorý nájdu zákazníci v obchodnom dome IKEA a ktorý dostávajú členovia IKEA FAMILY zadarmo do svojich poštových schránok. Nová digitálna verzia časopisu prináša každý mesiac najnovšie nápady z oblasti bytového zariadenia a má nový, rozšírený interaktívny obsah. Nájdete tu online tipy interiérových dizajnérov IKEA, inšpiráciu zo skutočných domácností čitateľov z celého sveta, najnovšie trendy a ešte oveľa viac.

Práve teraz si môžete v aktuálnom novembrovom vydaní prečítať viac o textíliách, ktoré dokážu rýchlo a ľahko spestriť bývanie, dozvedieť sa viac o etno štýle, nazrieť do viedenského bytu dizajnéra a umelca Bernda. Digitálny časopis LIVE je dostupný pre každého a kdekoľvek – môžete si ho stiahnuť do svojho smartfónu či tabletu (pre Android alebo iOS).

Viac inšpirácie nájdete na: http://www.ikeafamilylivemagazine.com/sk/sk/

O IKEA
IKEA je spoločnosť so švédskymi koreňmi zaoberajúca sa predajom bytového zariadenia, ktorú založil v roku 1943 Ingvar Kamprad. Víziou IKEA je „vytvárať lepší každodenný život pre mnohých ľudí. Obchodnou myšlienkou je ponúkať široký sortiment funkčného bytového zariadenia s dobrým dizajnom za také nízke ceny, aby si ho mohlo dovoliť čo najviac ľudí. IKEA má 338 obchodných domov v 40 krajinách/oblastiach, pričom 40 obchodných domov vlastnia a prevádzkujú držitelia licencie mimo IKEA Group. Obchodné domy IKEA Group privítali minulý rok celkove 655 miliónov návštevníkov. Viac informácií nájdete na www.ikea.sk.

ax

Stiahni si aplikáciu Try Galaxy a vyskúšaj si simuláciu najnovšieho smartfónu od Samsungu Máte radi expedície? Máme pre vás tip na jednu špeciálnu – Expedíciu Medíkovo!

Z kategórie Podnikové info