27. novembra 2012 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Nový člen správnej rady Junior Achievement Slovensko

BRATISLAVA 27. novembra – Spoločnosť IBM Slovensko zastúpená generálnym riaditeľom Branislavom Šebom sa stala novým členom Správnej rady profesionálnej neziskovej vzdelávacej organizácie Junior Achievement Slovensko (JASR), ktorá je lídrom podnikateľského vzdelávania na Slovensku. IBM Slovensko predstavuje 15. členskú organizáciu, ktorá sa rozhodla podporovať činnosť JASR.

Zastupovať najväčšieho zamestnávateľa v oblasti IT na Slovensku v správnej rade bude jej generálny riaditeľ Branislav Šebo. „Z pohľadu budovania znalostnej ekonomiky som rád, že v spolupráci s JASR sa budeme môcť, ešte viac ako doteraz podieľať na podnikateľskom vzdelávaní mladých ľudí,“ hovorí Branislav Šebo, generálny riaditeľ IBM

Generálna riaditeľka JASR Monika Korkošová považuje členstvo významnej IT spoločnosti v Správnej rade JASR za prejav dôvery voči lídrovi podnikateľského vzdelávania. „Teší nás, že jedna z najsilnejších spoločností, ktorá pomáha zvyšovať konkurencieschopnosť na trhu, sa spája s lídrom v podnikateľskom vzdelávaní na Slovensku, ktorý pripravuje svojich absolventov na vstup na trh práce,“ uviedla riaditeľka.

Spoločnosť IBM je jednou z najväčších IT spoločností na svete a pod názvom International Business Machines poskytuje klientom svoje služby už viac ako 100 rokov. Celosvetovo pôsobí vo vyše 170 krajinách, pričom neustále rozširuje svoje geografické pokrytie, a zamestnáva vyše 430 tisíc zamestnancov. Poslaním spoločnosti

IBM je pomocou integrovaných, flexibilných a efektívnych riešení pomáhať svojim zákazníkom redukovať náklady a zvýšiť tak ich konkurencieschopnosť na trhu. Na Slovensku spoločnosť IBM aktívne pôsobí od roku 1990. Samostatná pobočka IBM Slovensko s.r.o. bola založená 7. decembra 1992 a jej generálnym riaditeľom je Branislav Šebo. Hlavné sídlo IBM Slovensko sa nachádza v Bratislave s pobočkami v Banskej Bystrici a Košiciach.

ax

Nový kompaktný vysoko výkonný vozík: Jungheinrich EJC1 Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?

Z kategórie Ostatné