19. apríla 2013 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Novinka na Slovensku – HOMOLA TECH-SALÓN

BRATISLAVA 19. apríla – Dňa 22. apríla štartuje v Bratislave novinka medzi plánovanými odbornými výstavami a veľtrhmi – HOMOLA TECH-SALÓN. Ide o špeciálnu akciu, ktorá je určená pre tých, ktorí sa zaujímajú o novinky v oblasti autoservisnej techniky.

HOMOLA TECH-SALÓN 2013 je prvý ročník takéhoto netradičného podujatia organizovaného na Slovensku. Podujatie je určené nielen majiteľom či zamestnancom autoservisov či pneuservisov, prevádzkovateľom STK či EK liniek, ale taktiež každému odborníkovi, ktorý pracuje s autoservisnou technikou a zaujíma sa o nové trendy z tejto oblasti.

Na návštevníkov čaká najpresnejšia 3D geometria Beissbarth VAS 6767, servisný stroj Waeco ASC 5000 na klimatizácie na nové chladivo R1234yf, diagnostika Gutmann 66 s najnovším softvérom ver. 42 v slovenčine či predstavenie sortimentu novej značky Giualiano, medzi iným aj sťahováku Crossage. Navyše bude možné vidieť aj elektrickú formulu od študentov STU BA. Účastníci budú mať tiež príležitosť vidieť predvedenie všetkých nainštalovaných výrobkov a spýtať sa na čokoľvek, čo ich bude zaujímať.

VIDEO: Pozrite si aj vy elektrickú formulu od študentov STU BA! Na budúci týždeň ju môžete vidieť aj na HOMOLA TECH-SALÓNE! http://www.youtube.com/watch?v=XlJk3L3PSRg

Organizátorom HOMOLA TECH-SALÓNU je spoločnosť Homola –autoservisná technika. Akcia trvá v období od 22. do 26. apríla 2013, vždy od 08.00 do 16.30 hod. v priestoroch spoločnosti na Krajnej ulici v Bratislave.

Homola spol. s.r.o.
Homola spol. s.r.o. je stabilná slovenská spoločnosť s dlhoročnou tradíciou. Jej hlavnou činnosťou je predaj autoservisnej techniky a s tým súvisiace doplnkové služby. Predmetom predaja sú rôzne zariadenia, prístroje a náradia od veľkých strojov a technologických celkov, až po drobné náradie, špeciálne prípravky a náhradné diely. Spoločnosť neskôr pribrala do svojho portfólia aj činnosť kalibrácie dodávaných zariadení a prevádzkuje zbernú službu s následnou kalibráciou drobných neurčených meradiel v autoservisoch a garážach. Spoločnosť poskytuje aj školenia zákazníkov, pracovníkov servisov, dielní i študentov a učňov odborných škôl a učilíšť. Predajne má v Bratislave, Ružomberku a Košiciach. Pobočka v Bratislave sídli na Krajnej ul. 49.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk.

Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor? Zabavte sa na príhodách nezbedného kocúra. Novinka Frankie

Z kategórie Ostatné