8. apríla 2013 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Nová posila v IPESOFT-e

BRATISLAVA 8. apríla – Na pozíciu výkonného riaditeľa spoločnosti IPESOFT od apríla 2013 nastúpil Florián Kevický. Pred príchodom do spoločnosti IPESOFT pôsobil v rôznych pozíciách vo vrcholovom manažmente spoločností SIEMENS a ATOS IT Solutions and Services. Bol tiež spoluzakladateľom žilinského ICT klastra. Florián Kevický má dlhoročné skúsenosti v oblasti obchodu a riadenia spoločností. Jeho hlavnou úlohou bude ďalší obchodný a technický rozvoj spoločnosti IPESOFT na lokálnom a tiež zahraničnom trhu.

IPESOFT je popredným dodávateľom komplexných IT riešení pre energetiku a priemyselné podniky. Riešenia a aplikácie spoločnosti IPESOFT poskytujú riadiacim pracovníkom na všetkých úrovniach výkonné nástroje na podporu rozhodovania v reálnom čase. Ich prínosom sú aktuálne a presné informácie o stave výrobného alebo obchodného procesu, umožňujúce skutočne efektívne riadenie.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk.

Nissan Qashqai: Facelift prináša množstvo inovatívnych vylepšení Union vzdeláva odbornú verejnosť, začínajúcim lekárom posiela unikátnu brožúru KOMPAS

Z kategórie Podnikové info