7. februára 2013 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Ness poskytuje Google Apps pre Slovenskú a Českú republiku

##1:1 TXT
##1:2 SITA_TXT
##1:3 0303
##1:5 07.02.2013 16:35:55
##1:6 9999
##2:8
##2:11
##9:1
BRATISLAVA 7. februára – Globálny poskytovateľ komplexných riešení a business služieb v oblasti informačných technológií, uzavrel zmluvu so spoločnosťou Google o poskytovaní aplikácií Google Apps pre firmy na Slovensku a v Čechách, vrátane profesionálnej podpory. Týmto krokom Ness nadväzuje na založenie týmu Product Sales, oznámené v predminulom týždni. Google Apps je sada cloudových služieb určených firmám a organizáciam na zvýšenie produktivity v kancelárii i na cestách.

„Google Apps predstavujú príťažlivú, stále inovovanú technológiu, ktorá bude zaujímať stále väčší okruh firiem,“ vysvetľuje voľbu týchto aplikácií Martin Kunz, produktový manažér pre Google Apps v spoločnosti Ness. „Ide o riešenie, ktoré je možné rýchlo implementovať do existujúcej infraštruktúry firmy a ktoré nevyžaduje ani zdĺhavé školenie užívateľov, ani zásahy administrátora. Managementu firiem dává do ruky jednoduchú, ale pritom komplexnú kontrolu nad firemnou komunikáciou a spoluprácou.“

Ponukou cloudových služieb Google Apps chce Ness zákazníkom priniesť pridanú hodnotu hneď v niekoľkých smeroch. Firmám odpadajú investičné náklady na plánovanie a nákup hardvéru a softvéru, aplikácia totiž beží v cloude a platí sa podľa skutočnej spotreby služieb. Dochádza k uvoľneniu kapacity oddelení informačných technológií; túto kapacitu je možné následne využiť pre činnosti s väčším prínosom z hľadiska businessu firiem. Produktivita práce zamestnancov stúpa vďaka skvelej dostupnosti a previazanosti služieb, ktoré sú naviac vysoko zabezpečené proti malwaru. Spolu so samotnými Google Apps dodá Ness i osvedčené postupy, ako aplikácie vo firme najlepšie využiť.

Google Apps sú užívateľsky veľmi jednoduché ale pritom výkonné aplikácie pre efektívnu komunikáciu a spoluprácu vo firme. Dáta aj aplikácie sú kedykoľvek dostupné prostredníctvom internetového prehliadača. Služby sú hostované v dátových centrách spoločnosti Google.

bx

Odporúčané články

IBM ocenila najlepších obchodných partnerov Personálne zmeny v NESS Slovensko, a.s.

Z kategórie Podnikové info

Zavrieť