24. októbra 2012 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Najústretovejšou bankou je VÚB

BRATISLAVA 24. októbra – VÚB banka sa opätovne stala najúspešnejšou bankou v súťaži finančných produktov Zlatá minca, keď v desiatich kategóriách bankových produktov získala deväť mincí. Okrem najoceňovanejšej hypotéky na trhu si odniesla ďalšie dve zlaté, dve strieborné a štyri bronzové mince. V hlasovaní verejnosti zároveň získala ocenenie Najústretovejšia banka.

Odborná porota súťaže ocenila VÚB banku Zlatou mincou v kategóriách úvery na bývanie (Flexihypotéka), podnikateľské úvery (Profi úvery) a debetné karty (Maestro DOBRÝ ANJEL). Strieborné mince získala v kategóriách podnikateľské účty (Flexibiznis účet) a kreditné karty (Blue od American Express). Zbierku mincí pre VÚB dopĺňajú štyri bronzové v kategóriách bankové účty (Flexiúčet), elektronické bankovníctvo (Internet banking), termínované vklady (Sporenie FLEXIviac – Objav roka 2011) a spotrebné úvery (Flexipôžička).

Súčasťou súťaže bolo aj hlasovanie verejnosti o najústretovejšiu banku, pričom VÚB banka v tejto kategórii zvíťazila. „Ocenenie Najústretovejšia banka ma mimoriadne teší, pretože nehovorí len o tom, že na našich pobočkách pracujú odborne zdatní ľudia, ale najmä to, že ku klientom pristupujú ľudsky a s ochotou pomôcť,“ reagoval na ocenenie generálny riaditeľ VÚB banky Ignacio Jaquotot.

Zmyslom súťaže Zlatá minca je pomôcť laickej verejnosti zorientovať sa v labyrinte bankových produktov ponúkaných finančnými inštitúciami. Každoročne o poradí v jednotlivých kategóriách rozhoduje odborná porota pozostávajúca z ekonomických novinárov, zástupcov vysokých škôl, spravodajských agentúr, ekonomických serverov, finančných poradcov, profesných asociácií a spoločností realizujúcich prieskum trhu.

VÚB banka je členom medzinárodnej bankovej skupiny Intesa Sanpaolo, ktorá má zastúpenie vo viac ako 40 krajinách po celom svete. Je aktuálnym držiteľom ocenenia Banka roka od časopisu Trend a podľa magazínu Global Finance patrí, ako jediná slovenská banka, medzi najbezpečnejšie banky strednej a východnej Európy. Svoje služby na Slovensku poskytuje prostredníctvom siete 206 retailových pobočiek, 32 firemných pobočiek a 11 hypotekárnych centier. Banka zároveň prevádzkuje aj jednu pobočku v Českej republike.

ax

Nájomné A-čkových kancelárií bude kvôli indexácii drahšie. Riešením je kúpa vlastných priestorov Realitné fondy zaznamenali medziročný nárast 11,5 %. Pozitívne vyhliadky bude umocňovať trend klesajúcich úrokových sadzieb

Z kategórie Podnikové info