21. augusta 2012 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

MetLife Amslico prichádza s poistným produktom pre ženy

BRATISLAVA 21. augusta – Životné poistenie Eva Plus je vynikajúcou voľbou pre ženy, ktoré chcú okrem tradičných poistných benefitov navyše zabezpečiť sebe a svojim blízkym dostatočnú finančnú rezervu v prípade diagnózy rakoviny ženských orgánov. Žena sa tak môže sústrediť na to najdôležitejšie – na rýchle uzdravenie a nemusí si robiť starosti s prípadnou práceneschopnosťou, zabezpečením starostlivosti o deti, zvýšenými výdavkami za lieky a liečbu…

Stále viac žien víťazí nad rakovinou.
Aj keď je to skvelá správa, zdolávanie rakoviny môže byť fyzicky, psychicky, ale aj finančne veľmi náročné. MetLife Amslico prichádza s produktom, ktorý pomôže ženám lepšie sa vysporiadať s touto situáciou.

Životné poistenie Eva plus poskytuje nasledovné benefity:

• v prípade diagnostikovania rakoviny ženských orgánov MetLife Amslico vyplatí klientke:
– jednorazovú výplatu až do výšky 23 000  v závislosti od zvoleného variantu poistnej ochrany
– mesačnú výplatu 330  počas dvanástich mesiacov

• v prípade hospitalizácie z dôvodu rakoviny ženských orgánov MetLife Amslico vyplatí klientke:
-za každý deň hospitalizácie denné odškodné až do výšky 23  v závislosti od zvoleného variantu poistnej ochrany, pričom ak je poistená hospitalizovaná na jednotke intenzívnej starostlivosti (JIS) bude vyplatené dvojnásobné denné odškodné

• garantované poistné krytie pre prípad straty života do výšky 5 000
• odkupnú hodnotu poistenia

…. a navyše klientka získa prístup k Lekárskym konzultáciám so špičkovými lekármi zo špecializovaných medicínskych centier v USA.

Eva Plus je moderné variabilné životné poistenie s vyššie špecifikovaným krytím pre ženy, pričom klientka si môže vybrať formu zhodnotenia prostriedkov, či už garantovanú, alebo prostredníctvom niektorého z ponúkaných investičných programov. Samozrejmosťou je možnosť komplexného úrazového krytia pre ženu aj pre jej deti. V rámci týchto benefitov ponúkame variabilitu, prostredníctvom ktorej je možné zabezpečiť pre každú klientku krytie na mieru.

ax

Dobrovoľníci z MetLife už po štvrtý raz vysadili nové stromy a kríky Poistná ochrana, ktorú si vaše dieťa zaslúži

Z kategórie Podnikové info