Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
10. októbra 2013 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Martin Korbelič bude executive chef-om MEDUSA GROUP

BRATISLAVA 10. októbra – Výkonným šéfkuchárom tridsiatich reštaurácií najväčšej slovenskej gastroskupiny MEDUSA GROUP sa stal 1. októbra Martin Korbelič, ktorý je považovaný za jedného z najlepších slovenských šéfkuchárov. Martin je víťazom slovenského kola najprestížnejšej kuchárskej súťaže na svete Bocuse d`Or (2010), Šéfkuchárom roka 2013 a posledné roky viedol slovenské top „haute cusine“ podniky – U.F.O., Camouflage, či Le Monde Restaurant & Bar.

Korbelič bude mať v novej funkcii na starosti okrem supervízie nad konceptmi jednotlivých reštaurácií aj dohľad nad odborným rastom pracovníkov prevádzok MEDUSA GROUP a nad systémom zaškoľovania nových zamestnancov.

„Z Martinovho príchodu sa veľmi teším. Verím, že náš projekt MEDUSA Academy vďaka nemu zaradí vyšší prevodový stupeň a bude pre jeho frekventantov ešte atraktívnejší. Martinove schopnosti a skúsenosti z najlepších európskych reštaurácií sú pre nás mimoriadne cenné,“ hovorí Peter Štecko, majiteľ MEDUSA GROUP. „Kuchyňa našich podnikov sa musí neustále zlepšovať. Martinove skúsenosti z haute cuisine chceme vhodne pretaviť do našej každodennej práce. Našich 250 kuchárov sa má na čo tešiť.“

„V MEDUSA GROUP mám množstvo bývalých kolegov. Najviac ich je vo viedenskej Meduse, kam prešiel takmer celý môj bývalý tím z Camouflage, ktorý som viedol štyri roky,“ hovorí nový executive chef MEDUSA GROUP Martin Korbelič. „Najprv sa chcem zoznámiť s tímom a prácou každej medusáckej prevádzky a spoznať ako fungujú jednotlivé kuchyne. V ďalšom kroku chcem nastaviť, spolu s tímom šéfkuchárov, nový systém vzdelávania ale i praktických výcvikov kuchárskeho tímu a ostatného personálu, bez ktorého žiadna reštaurácia nemôže dobre fungovať. Mojim cieľom je odborne posúvať a podchytiť ľudí, ktorí o to stoja.“

„Do MEDUSA Academy chceme na základe Martinových odporučení pozvať špičkových európskych špecialistov na jednotlivé kuchyne. Každá kategória kuchyne má svojich majstrov – od ľudí, ktorí vedia na takmer nedosiahnuteľnej úrovni pripraviť pizzu až po expertov na molekulárnu kuchyňu. V MEDUSA GROUP chceme robiť s najlepšími,“ hovorí Michal Riják, prevádzkový riaditeľ skupiny, ktorý zabezpečuje denný chod reštaurácií ako i personálny rast zamestnancov a dodáva: „MEDUSA má dnes tisíc zamestnancov a, logicky, mesačne do nej pribúdajú desiatky nových ľudí. Zákazník to nesmie spoznať a svoje obľúbené jedlo musí dostať naservírované vždy na prvotriednej úrovni. Túto úroveň chceme s Martinom pravidelne zvyšovať. Nebudeme spať na vavrínoch.“

Martin Korbelič, od 1.10.2013 executive chef MEDUSA GROUP, bohaté skúsenosti zbieral doma aj na zahraničných stážach. Ako šéfkuchár pôsobil v bratislavskom hoteli Apollo, rozbiehal Ufo, pokračoval v Camouflage, od roku 2007 aj ako jej šéfkuchár. V roku 2010 sa stal víťazom slovenského kola najprestížnejšej kuchárskej súťaže na svete Bocuse d`Or. V roku 2013 získal titul Šéfkuchár roka. Pôsobil aj ako porotca kuchárskej show svetového formátu MasterChef, kde súťažiacim rozdával svoje kulinárske skúsenosti.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

ax

Odporúčané články

Opatrenia proti záplave plastov: Lidl prestal predávať najtenšie igelitky Zabudnutá láska v priestore „cudzieho“ a „nášho“

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Podnikové info

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.

Zavrieť

Web obsahuje cookies. Prevádzkovateľ webu nezbiera žiadne osobné údaje, ak nie ste registrovaný. Web obsahuje prvky tretích strán. Viac k: Ochrana osobných údajov a cookies