4. marca 2014 VyhláseniaPolitické strany od PRservis.skSITA Diskusia()

LIPŠIC: Vyhlásenie k nominácii advokáta mafiánov na sudcu ÚS SR

BRATISLAVA 4. marca – Nominácia advokáta mafiánskej skupiny Piťovcov Petra Filipa na sudcu Ústavného súdu SR je výsmechom do tváre spravodlivosti. Ide o ďalší dôkaz absolútneho rozkladu hodnôt v slovenskej justícii a v Slovenskej
advokátskej komore, ktorá na ústavného sudcu navrhla Petra Filipa. Vyzývam ministra spravodlivosti a bývalého predsedu SAK Tomáša Boreca, aby požiadal komoru o stiahnutie tejto nominácie z Národnej rady SR. Ak to neurobí, bude to prejavom hrubej ľahostajnosti k povesti justície a jednej z jej kľúčových inštitúcií. Hnutie NOVA sa nebude ticho prizerať na takúto voľbu v NR SR.

Daniel Lipšic
predseda hnutia NOVA

es;bl

Reakcia MV SR na článok v denníku SME „Kaliňák vyšle aj rodinu“ TA3: V politike s predsedom vlády Robertom Ficom