5. decembra 2013 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Lidl medzi najlepšími a najpoctivejšími firmami na Slovensku

BRATISLAVA 5. decembra – Finančná správa spolu s Ministerstvom financií Slovenskej republiky ocenila tri firmy, ktoré podnikajú na území Slovenska a v uplynulom zdaňovacom období zaplatili najviac daní. Jednou z troch ocenených spoločností je C E Beteilungs-GmbH, ktorá je na Slovensku činná prostredníctvom firmy Lidl Slovenská republika, v.o.s.

Ocenenie MERKUR 2013 odovzdali vo štvrtok 5. decembra v Bratislave prezident finančnej správy František Imrecze a štátny tajomník Ministerstva financií SR Peter Pellegrini. Z pohľadu spoločnosti Lidl Slovenská republika, v.o.s. ide o ďalšie významné ocenenie v krátkom časovom slede. V septembri sa totiž stala suverénnym víťazom súťaže Hermes – Komunikátor roka 2013.

„Vo všetkých oblastiach našej činnosti sa snažíme o čo najvyššiu kvalitu. Úspechy v podobe ocenení sú dôkazom, že naše úsilie prináša konkrétne výsledky,“ uviedol Tomáš Bezák, hovorca spoločnosti Lidl.

ax

Dobrá správa pre Slovensko: Ceny stoviek potravín výrazne klesli Na pultoch predajní Lidl je čoraz viac slovenských potravín

Z kategórie Podnikové info