3. decembra 2012 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Lepšie Vianoce pre psíkov v útulku v Rožňave

BRATISLAVA 3. decembra – Najširší slovenský e-shop, InterStore.sk, spúšťa tradičnú charitatívnu akciu, vďaka ktorej budú mať opustené psíky, tentoraz z Rožňavy, krajšie Vianoce.

Pomôcť môže úplne každý. Stačí zavesiť na Facebook stránku InterStore svoju fotku s domácim štvornohým miláčikom v čase od 3. do 9. decembra 2012. Za každú fotografiu daruje InterStore kilogram krmiva pre psíkov Občianskeho združenia Život je pes v Rožňave. Práve v ňom je momentálne situácia kritická.

„V Rožňave momentálne pribudlo do útulku veľký počet nových opustených psíkov, takže potreba pomoci je skutočne akútna“, objasňuje spoluorganizátorka akcie Hella Kratochvílová (chov. stanica Živý sen).

„Situácia s opustenými psíkmi na Slovensku je alarmujúca, preto sme sa rozhodli pomôcť aspoň touto cestou. Veríme, že ani ostatným nie je osud opustených zvierat ľahostajný a zapoja sa,“ hovorí Alexander Gramblička, generálny riaditeľ InterStore Group.

Minulý rok sa spolu vyzbieralo neuveriteľných 800 kg krmiva pre útulky v Orechovej Potôni a Šali.

InterStore sa angažuje aj v ďalších aktivitách spojených so psíkmi – súťažiach Pes sympaťák a Pes roka (Nový čas).

Viac informácií získate na:

ax

Kam po vysokej škole? Program Teach Next ponúka absolventom unikátnu možnosť ako naštartovať kariéru Na podvýživu umiera až 20 % pacientov s onkologickým ochorením

Z kategórie Ostatné