6. októbra 2015 VyhláseniaPolitické strany od PRservis.skSITA Diskusia()

KDH: Poslanecký prieskum na finančnej správe

BRATISLAVA 6. októbra – Poslanci Výboru pre financie a rozpočet budú dnes na poslaneckom prieskume na Riaditeľstve finančnej správy. Hlavný dôvod je overenie informácií o zlyhaní informačného systému, na základe ktorého Sociálna poisťovňa vypočítavala odvody poistníkom. Po skončení cca o 14:00 sú poslanci Pavol Zajac a Ivan Švejna k dispozícii na krátky brífing.
Poslanci si vyžiadali zmluvy a dodatky k zmluvám, ktoré sa týkajú informačného systému. Taktiež sa budú zaujímať o subdodávateľov Informačného systému.

Darius Anton Hatok, vedúci KO KDH

es;nr

Odporúčané články

Hostia a témy víkendových diskusných relácií RTVS RTVS: Hostia a témy relácie Sobotné dialógy