19. júla 2013 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Kaufland sťahuje z predaja zubnú pastu Denta Plus pre deti

BRATISLAVA 19. júla – Kaufland Slovenská republika v.o.s. oznamuje svojim zákazníkom, že preventívne sťahuje z predaja výrobok Denta Plus Zubná pasta pre deti 2-6 rokov 100ml s dátumom spotreby: 08.2015, čiarový kód 5900107006026.

Počas jeho výroby mohlo dôjsť k bakteriálnej kontaminácii obsahu. Zákazníci môžu tento výrobok vrátiť v ktorejkoľvek predajni Kaufland na Slovensku a bude im vrátená plná cena výrobku, samozrejme aj bez predloženia pokladničného bloku.

Prípadné otázky zákazníkov zodpovie spoločnosť Kaufland na bezplatnej zákazníckej linke 0800 152 835, cez kontaktný formulár na www.kaufland.sk alebo priamo v ktorejkoľvek predajni.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk

Voda patrí medzi naše najvzácnejšie poklady, Kaufland ju chráni viacerými opatreniami Reťazec prenikol do virtuálneho sveta, v počítačovej hre Kaufland World prináša zábavu aj návod na zdravý jedálniček

Z kategórie Ostatné