22. septembra 2015 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Investori zo Silicon Valley prídu do Bratislavy

BRATISLAVA 22. septembra – Európske a slovenské startupy sa stretnú s investormi zo Silicon Valley na podujatí TechMatch Slovakia 2015. Cieľom podujatia, ktoré pripravuje Slovak Business Agency, je spojiť najinovatívnejšie startupy s investormi a korporáciami. TechMatch Slovakia 2015 sústredí v Bratislave 30 zástupcov najvýznamnejších nadnárodných korporácií ako Adobe, Fujitsu, LG, Oracle, Salesforce, Sony a profesorov z Univerzity v Berkeley, investorov zo Silicon Valley a 60 startupov zo Slovenska a Európy. Hlavný spíker podujatia, ktoré bude v Bratislave 12.-16. októbra, bude zo Silicon Valley.

Prvé dva dni budú experti zo Silicon Valley v Bootcampe zdokonaľovať schopnosti startupistov v prezentovaní sa. Tieto zručnosti startupisti zúročia nasledujúce dva dni, keď predstúpia so svojimi nápadmi pred odbornú porotu a potenciálnych investorov. Tretí a štvrtý deň vystúpia s príhovormi, prednáškami a panelovými diskusiami svetovo známe osobnosti z oblasti technológií a inovácií. Posledný deň budú mať startupisti možnosť stretnúť sa individuálne s investormi. Slovenské startupy vyberie komisia zložená z odborníkov z verejného, súkromného, investorského a akademického prostredia.

Nad podujatím TechMatch Slovakia 2015 prevzal záštitu podpredseda vlády a minister financií SR Peter Kažimír.

Možnosť pre startupy prihlásiť sa na podujatie a viac informácií je dostupných na www.sbagency.sk.

ax

Odporúčané články