29. apríla 2013 PR správyFinancie od PRservis.skSITA Diskusia()

III. pilier od ING si môžete uzatvoriť aj vo VÚB banke

BRATISLAVA 29. apríla – Najnovšie si záujemcovia o sporenie v III. pilieri od spoločnosti ING Tatry-Sympatia môžu túto formu zabezpečenia sa na dôchodok uzatvoriť na každej pobočke VÚB banky. ING Tatry-Sympatia tak po dlhoročnej spolupráci s VÚB, ktorá je jej depozitárom, rozširuje strategickú kooperáciu s touto spoločnosťou.

Služba je určená predovšetkým pre tých, ktorí majú záujem o sporenie v III. pilieri vo fondoch ING Tatry-Sympatia, ale pred on-line uzatvorením zmluvy majú stále rešpekt a najbližšia pobočka ING nie je v ich blízkom okolí. Práve pre nich bude určite zaujímavá ponuka od VÚB, v rámci ktorej si túto formu sporenia na jeseň života budú môcť uzatvoriť v ktorejkoľvek pobočke banky. Klientsky servis bude naďalej poskytovať výlučne doplnková dôchodková spoločnosť, preto aj po uzatvorení si III. piliera na pobočke VÚB banky bude potrebné obrátiť sa s otázkami či dodatočnými požiadavkami vždy na pracovníkov ING Tatry-Sympatia, a to prostredníctvom Kontaktného centra alebo na ktorejkoľvek pobočke ING Tatry-Sympatia.

„Som veľmi rád, že Všeobecná úverová banka súhlasila so zaradením doplnkového dôchodkového sporenia od ING Tatry-Sympatia medzi svoje ponúkané produkty. Tento krok znamená posilnenie našej snahy byť ku klientom čo najbližšie,“ zhodnotil Juraj Dlhopolček, výkonný riaditeľ ING pre dôchodky a firemný obchod a ďalej dodal „Zároveň chcem uistiť našich súčasných aj budúcich klientov, že napriek rozširovaniu ponuky on-line produktov rozhodne nezabúdame ani na tých, ktorí naďalej uprednostňujú osobnú komunikáciu priamo na pobočke.“

ING Tatry-Sympatia, d.d.s, a.s., spoločnosť so 16 ročnou tradíciou, je lídrom tretieho piliera, predstavujúceho dobrovoľné, doplnkové dôchodkové sporenie. Rok 2012 bol pre ING Tatry-Sympatia mimoriadne úspešný, a to aj napriek tomu, že finančné trhy stále prechádzajú zložitou situáciou. Výnosy ING Tatry-Sympatia za rok 2012 dokonca patrili k najlepším na trhu doplnkového dôchodkového sporenia.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk.

Tesco už po štvrtýkrát patrí medzi Najzamestnávateľov roka! Tesco investuje 22 miliónov eur: Kolegom a kolegyniam zvyšuje platy a prispeje na dôchodok

Z kategórie Financie