26. novembra 2013 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Hotel Jánošík vstúpil do zimy v módnych trendoch

BRATISLAVA 26. novembra – Hotel Jánošík**** v Liptovskom Mikuláši už piaty rok privítal prichádzajúcu zimu módnou prehliadkou. V polovici novembra hostil podujatie 5. Móda a štýl s vôňou gastronómie.

Podujatie 5. Móda a štýl s vôňou gastronómie je módna prehliadka slovenských návrhárov. Tradične sa koná na prelome jesene a zimy v hoteli Jánošík****. Tento rok si zaujímavé modely značiek Jillo, Stefano Pelliceria, kolekciu návrhárky Zuzany Bottkovej, módne trendy obchodov Granitti a Spicy Glam a hity značkovej optiky Milena pozrelo 140 hostí. Obohatením večera bolo hudobné vystúpenie muzikálového speváka Jána Slezáka a špeciálne gastronomické pochúťky.

Hotel Jánošík**** pravidelne prispieva do kultúrneho života Liptovského Mikuláša. V septembri tohto roku oživilo spojenie mesta s najznámejším slovenským zbojníkom a v priestoroch parku pred hotelom sprístupnilo tzv. Jánošíkovu šibenicu. Tá návštevníkom mesta pripomína zbojníkovu popravu z roku 1713.

ax

Odporúčané články

Dobrý trh na Panenskej – program V Nostalgii premiéry filmov BlacKkKlansman a Jan Palach

Z kategórie Ostatné