26. júla 2012 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Firma NuSkin je novým členom Združenia priameho predaja

BRATISLAVA 26. júla – Slovenské združenie priameho predaja prijalo za člena čakateľa významnú medzinárodnú firmu NuSkin.! Firma NuSkin bola založená v roku 1984 a na Slovensku pôsobí od roku 2007. Medzi hlavné produkty spoločnosti, ktorú sú predávané prostredníctvom priameho predaja nezávislými distribútormi, patria produkty proti starnutiu, prípravky osobnej starostlivosti a výživové doplnky. Výrobkové portfólio zahŕňa viac ako 200 výrobkov.

Celosvetovo dosiahol v roku 2011 obrat firmy na 52 trhoch viac ako 1,74 mld. USD a spolupracuje s ňou viac ako 865 000 nezávislých distribútorov. Ústredie firmy sídli v meste Provo v Utahu v USA. Na Slovensku chce firma napĺňať svoje globálne poslanie spočívajúce v tom, že ponúka ľuďom možnosť zlepšiť svoj život prostredníctvom výnosnej podnikateľskej príležitosti, inovatívnych výrobkov a obohacujúcej firemnej kultúry.

Slovenské združenie priameho predaja je záujmové združenie firiem, ktoré fungujú na trhu podobným spôsobom t.j. využívajú pre predaj svojich výrobkov systém priameho predaja. Hlavným cieľom združenia je hájiť záujmy svojich členských firiem, ich priamych predajcov a spotrebiteľov. Chce tiež prispievať ku kultivácii podnikateľského prostredia a poskytovať spoľahlivé informácie o tomto spôsobe predaja a činnosti jednotlivých firiem. Členmi združenia sú firmy Amway, Avon, Just, Mary Kay, Oriflame a PartyLite

Viac na:
Združenie priameho predaja – http://www.zpp.sk/
NuSkin – http://www.nuskin.com

bx

Rekordné predaje AURES Holdings v prvom štvrťroku posilnila generatívna AI v kontaktnom centre Nájomné A-čkových kancelárií bude kvôli indexácii drahšie. Riešením je kúpa vlastných priestorov

Z kategórie Podnikové info