23. mája 2014 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Festivalový web eurokontext.sk praktický pre každého

BRATISLAVA 23. mája – Medzinárodný divadelný festival Slovenského národného divadla Eurokontext.sk už podporuje aj rovnomenný webový portál eurokontext.sk, na ktorom sa môžu návštevníci dozvedieť v slovenskom aj v anglickom jazyku všetky dôležité informácie o novej prehliadke európskej umeleckej tvorby v SND.

Praktický web eurokontext.sk tvorí päť prehľadných sekcií. V rámci nich sú obsiahnuté informácie o festivale a jednotlivých predstaveniach, na ktoré si diváci môžu priamo prostredníctvom portálu kúpiť vstupenky on-line.

Jednoduchú orientáciu uľahčuje aj kalendár s priamym prepojením na sociálnu sieť Facebook. Súčasťou sú aj aktuality so zaujímavosťami z festivalu.

Keďže eurokontext.sk má responzívny dizajn, používatelia tabletov a smartphonov môžu komfortne využívať celý rad funkcií podobne jednoducho ako pri štandardnom počítači.

bx

XXVII. ročník Medzinárodného hudobného festivalu Musica Nobilis prinesie hudbu na Spiš od 2. – 9. októbra 2023 29. ročník MFF Art Film Fest ide do finále

Z kategórie Ostatné