21. apríla 2015 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Európske obchodné a investičné fórum iconvienna 2015

RATISLAVA 21. apríla – Európske obchodné a investičné fórum iconvienna 2015 sa uskutoční 22. až 24. apríla vo Viedni. Exkluzívne networkingové podujatie prebehne už po jedenásty krát a zameria sa tento raz na regionálnu spoluprácu východu a západu prostredníctvom inovácií a podnikania. iconvienna 2015 prebehne pod patronátom viedenského primátora Michaela Häupla.

22. apríla budú po druhý raz na podujatí diskutovať mladí podnikatelia zo strednej a východnej Európy na témy budúcnosti Európy z pohľadu vedy, inovácií a spolupráce. Ďalší deň je venovaný analýzam a diskusiám odborníkov z oblastí energetiky, dopravy, technológií, financií, výskumu ako aj expertov zo strednej a východnej Európy a USA o investičných stratégiách, inovatívnych projektoch a podnikateľských iniciatívach. Záverečný deň ponúka možnosť prezrieť si s odborným výkladom viedenskú hlavnú stanicu, ktorá je v súčasnosti považovaná za najväčší infraštrukturálny projekt Európy.

iconvienna 2015 je unikátnou platformou na nadviazanie obchodných kontaktov a výmenu know-how predstaviteľov z oblasti politiky a ekonomiky, medzinárodných expertov, manažérov a podnikateľov. Európske obchodné a investičné fórum sa uskutoční na pôde Viedenskej hospodárskej komory. Program a ďalšie informácie na www.icon-vienna.net.

ax

Gymnazisti z Nového Mesta nad Váhom sa namiesto vyučovania h3kovali Veľké firmy sa musia pripravovať na ESG reporty. Časť firiem sa však tejto povinnosti vyhne

Z kategórie Ostatné