13. apríla 2012 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Dynamic Relations má dva shortlisty na EMEA SABRE AWARDS

BRATISLAVA 13. apríla – Agentúra Dynamic Relations 2000 získala s projektom komunikačnej stratégie direct banky ZUNO dva shortlisty v súťaži EMEA SABRE AWARDS. Projekt „Less Bank More Life: Spustenie novej direct banky ZUNO“ priniesol Dynamicu nominácie v dvoch hlavných oceneniach – Diamond a Gold.
V súťaži, ktorá oceňuje najlepšie PR projekty z regiónu Európy, Blízkeho východu a Afriky, boduje projekt ZUNO banky ako výnimočný úspech v reputačnom manažmente (Superior Achievement in Reputation Management) a ako jeden z najlepších v kategórii vytvárania imidžu firmy (Corporate Image). Projekt ZUNO riadila Silvia Kušnírová, Managing Partner agentúry, hlavným account managerom bola Nikola Jančovičová spolu s Ľubicou Škorvanekovou.
„Nová banka neprichádza ani každý deň, ani každý rok. Všetko nastavujete od nuly a predznamenávate tak charakter inštitúcie na dlhé obdobie vopred. V prípade ZUNO sme vsadili na moderný a priateľský imidž, ktorý je podporený jednoduchou a priamou komunikáciou, čo sa aj podarilo“, povedala Silvia Kušnírová.
„Každý vie, že direct banka je lacnejšia ako kamenná banka. Less Bank More Life k tomu pridáva fakt, že šetríte nielen peniaze, ale aj čas. Ten je niekedy drahší ako peniaze, a preto išlo o úspešnú kampaň“, dodal Karol Wolf, Executive Director a spolumajiteľ agentúry.
Aj vďaka tejto kampani sa z banky ZUNO stal úspešný hráč na trhu a líder v online bankingu. Slovenský komunikačný model bol čiastočne použitý aj pri spustení pobočky ZUNO v Českej republike.
Víťazi tohtoročných EMEA SABRE AWARDS budú vyhlásení na slávnostnej večeri, ktorá sa bude konať 31. mája 2012 v Bruseli.

yv

Samsung predstavil nové modely FE. Zákazníkov potešia špičkové parametre za dostupnú cenu Aby nám platby kartou na dovolenke nespôsobili prievan v peňaženke

Z kategórie Podnikové info