9. októbra 2012 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Domy farieb – riešenia pre váš domov

BRATISLAVA 9. októbra – Rekonštrukcia bytu, prerábka kúpeľne, či nová maľovka môžu byť veľmi stresujúce. Vybrať a namiešať ten správy odtieň na stenu je často hotová misia. V predajniach farieb sa navyše môžete v ponuke stratiť. Aby vám uľahčila život, spoločnosť PPG Deco Slovakia prišla pred časom s novým konceptom v maloobchodnom podnikaní s farbami – s Domami farieb. Domy farieb splnia všetky vaše nároky v oblasti maľovania, nakúpite tu bez stresu a odborný personál vám ochotne poradí.

V prípade, že si chcete vybrať vhodný odtieň farby bez stresu a v profesionálnom prostredí, navštívte jeden z 26 Domov farieb, kde vám vyškolený personál poradí nielen s odtieňom, ale aj s druhom náteru, ktorý je pre vaše steny vhodný. Ak neviete nájsť ten „svoj“ odtieň v už namiešaných, hotových farbách, skúste si ho dať pripraviť na mieru. S dokonalou presnosťou si zákazníci môžu vybrať z až 2000 farebných odtieňov, ktoré vám môžu namiešať opakovane a v akomkoľvek množstve. Nemusíte sa báť, že ak kúpite farbu a nevystačí vám na celú plochu steny, nebudete vedieť zohnať rovnaký odtieň. Stačí si odložiť kód, ktorý pri kúpe farby dostanete a identickú farbu vám namiešajú kedykoľvek znova. Vďaka najmodernejším zariadeniam na tónovanie farieb a dlhým otváracím dobám nebudete musieť prerušiť prácu a na farbu čakať.

Navyše, nielen pre profesionálov v náteroch, ale aj pre domácich kutilov pripravujú pravidelne dvakrát do roka Domy farieb špeciálne Dni farieb, kde na záujemcov čakajú okrem zaujímavých zliav aj novinky zo sveta farieb a lákavé odmeny za nákupy.

ax

Poisťujete nehnuteľnosť? Pýtajte sa na riziká a zmluvu pravidelne aktualizujte Investície v roku 2024? Odborníci odporúčajú okrem tradičných investícií sledovať aj nové príležitosti

Z kategórie Ostatné