29. marca 2017 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Dokedy zadať prevod dane z príjmu, aby včas odišla

Bratislava, 29. marca 2017 – Do piatka 31.3.2017 je potrebné nielen odovzdať vyplnené tlačivo daňového priznania, ale aj zaplatiť vypočítanú daň na účet daňového úradu. Viete, kedy zadať prevodný príkaz tak, aby ste neprešvihli termín?

Vyplnené daňové priznanie treba odovzdať na podateľni príslušného daňového úradu alebo poslať na adresu daňového úradu poštou najneskôr 31. marca 2017. V ten istý deň je potrebné zaplatiť aj daň. Ak plánujete predložiť platobný príkaz na pobočke VÚB banky, platba sa vám odpíše z účtu 31.3., ak ju zadáte do konca otváracích hodín pobočky, najneskôr však do 18.00 hod.

V prípade, že chcete daň zaplatiť cez VÚB Internet banking alebo VÚB Mobil Banking, treba zadať platobný príkaz v piatok 31.3. do 20.00 hod. Po tomto termíne vám platba neodíde včas, aby splnila podmienky Daňového úradu.

Nezabudnite si starostlivo uschovať všetky potvrdenia – potvrdenie o odoslaní zásielky daňového priznania i potvrdenie o platbe na pobočke.

O VÚB banke – VÚB banka je členom medzinárodnej bankovej skupiny Intesa Sanpaolo, ktorá má zastúpenie vo viac ako 40 krajinách po celom svete prostredníctvom svojej siete bánk, priamych pobočiek a zastupiteľských kancelárií. Na Slovensku banka má 196 retailových pobočiek, 29 firemných pobočiek, 11 hypotekárnych centier a jednu pobočku v Českej republike..

O skupine Intesa Sanpaolo – Intesa Sanpaolo patrí medzi vedúce bankové skupiny v eurozóne a je hlavným aktérom v Taliansku v oblasti retailového a firemného bankovníctva a správy aktív. Vďaka bohatej sieti pozostávajúcej z 4 000 pobočiek ponúka širokú škálu služieb 11,1 miliónu klientov v Taliansku. Zahraničné aktivity Skupiny Intesa Sanpaolo sú zamerané na strednú a východnú Európu, Stredný východ a severnú Afriku, kde pôsobí v 12 krajinách prostredníctvom retailových a komerčných bánk s približne  1 200 pobočkami a 7,9 miliónom klientov. Okrem toho medzinárodná sieť pôsobí v 29 krajinách, v ktorých poskytuje podporu firemným klientom.

Čo si myslia stredoškoláčky o umelej inteligencii? Fotovoltika na budovách, kde by ste ju nečakali

Z kategórie Ostatné