10. apríla 2013 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Dobrovoľníci piekli s deťmi Pizzu

BRATISLAVA 10. apríla – Počas minulotýždňovej Noci s Andersenom sa čítaniachtivým deťom venovali aj dobrovoľníci z bratislavského Dellu. Deti pozvali na večeru do Európskeho obchodného centra na Fazuľovej ulici. „Myslím, že pre deti bola noc v Staromestskej knižnici mimoriadnym zážitkom. Sme radi, že sme mohli tento zážitok rozšíriť o spoločnú večeru, ktorú si navyše deti mohli pripraviť aj samé,“ hovorí Jana Hudecová, koordinátorka dobrovoľníctva Európskeho obchodného centra Dell.

Bratislavská pobočka podporuje aktivity bratislavskej Staromestskej knižnice od minulého roka. „Spolupráca so Staromestskou knižnicou vychádza z nášho dlhodobého partnerstva s Mestskou časťou Bratislava – Staré Mesto. V rámci neho pomáhajú dobrovoľníci z Dellu na rôznorodých projektoch: Napríklad, pri revitalizácii verejných priestorov, pomoci v školských a predškolských zariadeniach,“ dodáva Jana Hudecová.

„V minulom roku sme pomohli knižnici zabezpečiť prázdninový chod letnej čitárne v Medickej záhrade a od marca sme sa zapojili do kampane Jednu knihu ročne knižnici.“

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk.

Dobrovoľníci z MetLife už po štvrtý raz vysadili nové stromy a kríky Tesco pomáha onkologickým pacientom

Z kategórie Ostatné