27. augusta 2013 PR správyFinancie od PRservis.skSITA Diskusia()

Direct banka ZUNO bola ocenená za inovácie

BRATISLAVA 27. augusta – Direct banka ZUNO sa dostala na shortlist 2013 Global Banking Innovations Awards, ktoré už tretí rok udeľuje asociácia BAI-Finacle. Toto globálne ocenenie hodnotí inovácie v odvetví retailového bankovníctva, ktoré pozitívne ovplyvňujú spokojnosť zákazníkov, bankovú efektivitu a ziskovosť. ZUNO sa dostalo medzi finalistov v kategórii Internal Process Improvement za svoju štandardizovanú implementáciu internetového bankovníctva na zelenej lúke vo všetkých krajinách, v ktorých pôsobí.

“Sme veľmi radi, že ZUNO bolo ocenené na medzinárodnej úrovni v tak prestížnej súťaži akou je Global Banking Innovations Awards vyhlasovaných BAI-Finacle,“ uvádza Slavomír Mizák, šéf IT v ZUNO.“Spustenie našej banky na slovenskom a českom trhu bol komplexný projekt po obchodnej aj technologickej stránke, pretože v tom období neexistoval žiadny podobný model fungujúci súčasne na viacerých trhoch. Preto sme si museli vytvoriť náš vlastný, prakticky od úplných základov, prispôsobiť a integrovať viacero riešení tak, aby podporovali naše špecifické potreby.”

Direct banka ZUNO, pôsobiaca na Slovensku a v Českej republike, poskytuje internetové a mobilné bankovníctvo viac ako 185 000 klientom, zaviedla štandardizovaný bankový obchodný model. Vďaka tejto online platforme sa jej tak podarilo vytvoriť nízkonákladový operačný model.

Porota, ktorá bude rozhodovať o víťazoch v 4 kategóriách, je zložená z významných medzinárodných expertov a profesionálov z oblasti retailového bankovníctva. Porota taktiež udelí dve dve špeciálne ocenenia: víťaz v kategórii Most Disruptive Innovation a celkový víťaz v kategórii Most Innovative Bank. Vyberať bude zo všetkých nominácií.

Víťazi budú vyhlásení 5. novembra 2013 na oficiálnom galavečeri, ktorý je súčasťou trojdňovej konferencie organizovanej spoločnosťami BAI a Finacle v Denveri v USA. Táto konferencia je prvou výročnou konferenciou a zároveň výstavou v oblasti retailového bankovníctva, ktorej sa zúčastní niekoľko tisíc vedúcich bankových pracovníkov z viac ako 40 krajín sveta. Pre viac informácií o Global Banking Innovations Awards navštívte oficiálnu webovú stránku www.baiglobalinnovations.com.

Ďalšie informácie o slovenskom zastúpení ZUNO BANK AG nájdete na www.zuno.sk

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk.

Súťaž kamenných predajní Visa Slovak Top Shop 2023 vyhrala čokoládovňa LYRA z Ivanky pri Nitre OMV Slovensko rozvíja svoju stratégiu pre elektromobilitu

Z kategórie Financie