5. októbra 2016 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Diaľničný obchvat Bratislavy je opäť trocha bližšie k realite

Ako uviedol Ing. arch. Gabriel Koczkáš, generálny riaditeľ a predseda predstavenstva najväčšej projektovej a konzultačno-inžinierskej spoločnosti na Slovensku DOPRAVOPROJEKT, a.s., dňa 30. septembra 2016 došlo medzi spoločnosťami DOPRAVOPROJEKT, a.s. a D4R7 Construction, s.r.o (ako zástupcom španielsko-rakúskeho konzorcia pre prípravu projektu a realizáciu stavebných prác) k aktu podpísania spoločnej zmluvy o vypracovaní kompletnej projektovej dokumentácie a súvisiacich inžinierskych činnostiach pre projekt PPP D4R7. Obchvat bude realizovaný ako PPP projekt medzinárodným konzorciom, s ktorým štát uzatvoril koncesnú zmluvu v lete tohto roku.
Na príprave projektovej dokumentácie diela začala spoločnosť DOPRAVOPROJEKT, a.s. pracovať v júni tohto roku, po uzavretí koncesnej zmluvy. Na základe zmluvy o vypracovaní projektovej dokumentácie a súvisiacich inžinierskych činnostiach bude spoločnosť DOPRAVOPROJEKT, a.s. zabezpečovať celú projektovú prípravu uvedenej stavby.

xa;tk

Odporúčané články

OVOCNÉ SADY Trnávka: Nová dostupná obytná štvrť pre mladé rodiny MDV SR: Pri Nitre sa na R1 otvorila nová diaľničná križovatka

Z kategórie Podnikové info