6. júna 2012 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Corgoň fandí parku pod Borinou

BRATISLAVA 6. júna – Značka Corgoň a jej fanúšikovia podporia aktivity Nitrianskej komunitnej nadácie. Pri príležitosti 10. výročia svojho založenia totiž nadácia pripravila pestrý kultúrno-športový program, ktorý sa pod názvom Klokočinská paráda uskutoční 9. júna 2012 od 13:00 v Nitre na Klokočine. Z každého zakúpeného piva Corgoň na Klokočinskej paráde pôjde pol eura na zveľadenie parku pod Borinou, ktoré zastrešuje práve Nitrianska komunitná nadácia.

Program Klokočinskej parády plný zábavy
V zaujímavom programe si prídu na svoje rodičia, deti i seniori. V rámci Klokočinskej parády sa návštevníci môžu tešiť na tanečné a baletné vystúpenia, hiphopera v kontraste s komorným orchestrom, hudobné kapely Wild people či country kapely. Športová časť podujatia je zameraná na freestyle bicyklovanie, športový aerobik a zumbu. Deti z nitrianskych základných škôl a detských domovov predvedú svoje herecké, hudobné a recitačné nadanie a pre rodiny s deťmi je pripravených desať hravých stanovíšť s množstvom zábavných úloh.

Corgoň – návrat ku koreňom
Oslavy 10. výročia založenia Nitrianskej komunitnej nadácie si nenechalo ujsť ani jedno z najstarších a najpredávanejších slovenských pív s koreňmi v Nitre – pivo Corgoň. „Tradícia úspešného piva Corgoň začala v roku 1896 práve v Nitre. Dnes je z neho pivo, ktoré sa väčšine z nás spája so športom a zábavou a je jedným z najobľúbenejších na celom Slovensku. Aj preto chce Corgoň aktívne podporiť zveľadenie parku pod Borinou, aby sa z neho stalo vyhľadávané miesto pre zábavu a oddych nielen Nitrančanov, ale i návštevníkov z celého Slovenska“ hovorí brand managerka značky Corgoň Zuzana Sidivárová. Ľubica Ľahká z Nitrianskej komunitnej nadácie ju dopĺňa informáciou o možnosti ďalšej podpory Nitrianskej komunitnej nadácie: „Preukázať spolupatričnosť môžete aj zakúpením tlieskajúcich ručičiek z dielne našej nadácie. Podporíte tak nielen našu nadáciu, ale aj ďalšie spolupracujúce neziskové organizácie.”

ax

Odvážna zmena receptúry Slovákom zachutila, gastro prevádzkam svitá na lepšie časy Slováci si stále najradšej vychutnávajú svetlý ležiak, čoraz obľúbenejšie sú vratné fľaše

Z kategórie Podnikové info