14. marca 2017 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

COOP JEDNOTA JE SUPER ZNAČKOU UŽ PO 4. KRÁT!

Bratislava, 14.3.2017 – Nezávislé hodnotenie značiek aj tento rok potvrdilo, že COOP Jednota si právom zaslúži významné ocenenie Superbrands.

Ocenenie Slovak Superbrands sprostredkúva odbornej i širšej verejnosti históriu úspechu najpopulárnejších značiek na Slovensku. Na Slovensku sa udeľuje už ju­bilejný piaty rok. Medzinárodný program Superbrands Awards existuje od roku 1995. Vznikol vo Veľkej Britá­nii a rešpektované špeciálne ocenenie sa dnes udeľuje v takmer 90 krajinách na piatich kontinentoch.

Získať ocenenie Superbrands nie je jednoduché. Nominované môžu byť iba tie značky, ktoré prešli prísnym výberom. Komisiu Brand Council tvoria iba poprední a vysoko uznávaní marketingoví a komuni­kační experti, ktorí sledujú dva ciele: uviesť do stredu

pozornosti mimoriadne silné značky a prezentovať príklady hodné nasledovania pre tých, ktorí sa chcú rozvíjať a nechať sa inšpirovať tými najlepšími.

Získanie tohto medzinárodného ocenenia už po štvrtý raz je pre nás nesmiernym potešením. Utvrdzuje nás v presvedčení, že naši zákazníci sú spokojní a radi u nás nakupujú. Zároveň pre nás znamená motiváciu zotrvať v nastolenom trende a s plným nasadením pokračovať v snahe prinášať zákazníkovi kvalitu bez kompromisov.

Ďakujeme.

Dobrá správa pre Slovensko: Ceny stoviek potravín výrazne klesli Nadácia COOP Jednota bude opäť rozdeľovať finančné granty regiónom

Z kategórie Ostatné