Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
22. augusta 2012 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Časopis Urob si sám s novým layoutom

BRATISLAVA 22. augusta – Časopis Urob si sám prešiel v posledných dňoch zásadnou zmenou layoutu. Okrem celkového nového redizajnu nielen samotného zlomu ale aj článkov či pravidelných rubrík je mesačník Urob si sám od čísla 8/2012 tlačený na kvalitnejšom ekologickejšom papieri.

Vydavateľstvo JAGA pristúpilo k takejto zásadnej zmene najčítanejšieho hobby magazínu pre danú cieľovú skupinu aby pravidelne prinášal svojim čitateľom prehľadnejšie, kvalitnejšie čítanie, aktuality zo sveta domácich majstrovaní, záhrady či stavby a v neposlednom rade aj rady ako a kde ušetriť, zrelaxovať či správať sa ekologickejšie k životnému prostrediu.

Najnovšie číslo Urob si sám 9/2012 je v predaji od 20. 8. 2012, prináša nielen tieto témy: Montáž palubkovej podlahy, Malujeme svojpomocne, Stavba záhradného kozuba, Silné stroje na zemné práce, September v záhrade a posledné kolo súťaže o traktor a veľa ďaľších atraktívnych cien.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

bx

Odporúčané články

Len s inováciami a leadershipom môžeme rásť a byť konkurencieschopní. Aj to je jeden zo záverov konferencie TechSummit ASB GALA 2018 – slávnostné odovzdanie ocenení v stavebníctve

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Podnikové info

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.

Zavrieť

Web obsahuje cookies. Prevádzkovateľ webu nezbiera žiadne osobné údaje, ak nie ste registrovaný. Web obsahuje prvky tretích strán. Viac k: Ochrana osobných údajov a cookies