22. augusta 2012 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Časopis Urob si sám s novým layoutom

BRATISLAVA 22. augusta – Časopis Urob si sám prešiel v posledných dňoch zásadnou zmenou layoutu. Okrem celkového nového redizajnu nielen samotného zlomu ale aj článkov či pravidelných rubrík je mesačník Urob si sám od čísla 8/2012 tlačený na kvalitnejšom ekologickejšom papieri.

Vydavateľstvo JAGA pristúpilo k takejto zásadnej zmene najčítanejšieho hobby magazínu pre danú cieľovú skupinu aby pravidelne prinášal svojim čitateľom prehľadnejšie, kvalitnejšie čítanie, aktuality zo sveta domácich majstrovaní, záhrady či stavby a v neposlednom rade aj rady ako a kde ušetriť, zrelaxovať či správať sa ekologickejšie k životnému prostrediu.

Najnovšie číslo Urob si sám 9/2012 je v predaji od 20. 8. 2012, prináša nielen tieto témy: Montáž palubkovej podlahy, Malujeme svojpomocne, Stavba záhradného kozuba, Silné stroje na zemné práce, September v záhrade a posledné kolo súťaže o traktor a veľa ďaľších atraktívnych cien.

bx

Odporúčané články

Len s inováciami a leadershipom môžeme rásť a byť konkurencieschopní. Aj to je jeden zo záverov konferencie TechSummit ASB GALA 2018 – slávnostné odovzdanie ocenení v stavebníctve

Z kategórie Podnikové info