6. júna 2016 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Budú mať nezabudnuteľné leto! Stačil jeden nákup.

Desať šťastlivcov si užije toto leto v novom autíčku. Čo je za tým?

Online nakupovanie nám šetrí tak čas, ako aj peniaze. Desať šťastlivcov však vďaka svojmu online nákupu získalo ešte niečo navyše. Počas leta sa budú voziť v novučičkom Renaulte Kadjar a stačil im ozaj len jeden nákup.

V mesiaci apríl sa najväčší eshop na Slovensku rozhodol odmeniť svojich zákazníkov a zariadiť im tak bezstarostné leto plné zážitkov. Okrem množstva akcií, doručenia do 24 hodín, dopravy zadarmo a výhodných splátkových programov mali zákazníci možnosť zapojiť sa do súťaže o desať áut na leto. MALL.SK vyžreboval 10 šťastlivcov zo svojich zákazníkov. Tí za svoj nákup získali výhru v podobe krásneho Renaultu Kadjar.

1. júna sa konalo slávnostné odovzdávanie cien výhercom. Jedným z nich bola aj pani Júlia, ktorá uskutočnila nákup v hodnote len 18,40 . Nečakala, že vďaka svojmu pravidelnému nákupu v internetovom obchode MALL.SK bude mať leto plné zážitkov. Teraz sa teší z nového auta a plánuje výlety po celom Slovensku.

Pozrite si šťastných výhercov na www.mall.sk/vyhraj-auto

tk

Odporúčané články

Bratislava začína s výstavbou bulváru Mlynské nivy Premiéra prvého Fashion LIVE! Film Festivalu odštartovala v kinosálach maratón toho najlepšieho zo sveta módy