2. mája 2012 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

AlzaDrive – nový štandard nakupovania elektroniky

BRATISLAVA 2. mája – Najväčší internetový obchod v Českej a Slovenskej republike, spoločnosť Alza.cz a.s., prevádzkujúci internetový obchod www.alza.sk, spúšťa novú službu AlzaDrive. Ta ponúka zákazníkom odber tovaru priamo do auta, pričom nie je obmedzená rozmermi tovaru.
AlzaDrive ponúka štandard, na aký je väčšina zákazníkov zvyknutá z iných renomovaných drive prevádzok v oblasti FastFood, a to „dve okienka“, ktoré znamenajú iba dve krátke zastavenia. Pri prvom stačí len uviesť číslo objednávky z SMS správy a uhradiť ju. O pár metrov ďalej si už zákazník prevezme pripravený tovar. Samozrejme, tomuto procesu prevzatia tovaru musí predchádzať objednávka cez www.alza.sk s doručením na AlzaDrive.
„Malé produkty dostane řidič výdejním okénkem do ruky, větší produkty zákazníkovi dveřmi vydáme přímo do kufru auta aniž by musel vystoupit“ uviedol riaditeľ pobočkovej siete Jan Moudřík. Táto služba nielenže šetrí čas a zbaví zákazníkov starostí s hľadaním parkovacieho miesta, ale hlavne ponúka komfortné prevzatie tovaru s minimálne vynaloženým úsilím, ktoré uvíta každý motorista, ktorý ani na chvíľku nechce alebo nemôže opustiť svoje vozidlo. V rámci spustenia tejto novej služby, spoločnosť Alza.cz pripravila pre prvých dvesto zákazníkov AlzaDrivu malé prekvapenie v podobe darčeka zvoleného špeciálne pre motoristov.
Nová služba AlzaDrive je pokračovaním trendu inovácií, ktorá sa tento krát spúšťa na Slovensku skôr ako v Čechách. „Není to první krát, kdy slovenští zákazníci budou mít možnost vyzkoušet novou službu dříve než zákazníci v Čechách. Bratislava už má své specifické místo v historii Alza.cz, jelikož právě tady byla před osmými roky otevřená úplně první pobočka s možností osobního odběru. pokračuje Jan Moudřík. AlzaDrive v Bratislave je súčasťou nedávno otvorenej novej centrály a showroomu na Prievozskej ulici č. 18, ktorá je zákazníkom k dispozícii počas celého týždňa aj víkendov.

Ďalšie informácie:
Andrea Slaná, regionálny manažér Alza.sk
Email: andrea.slana@alza.sk
Telefón: +421 948 330 960

O spoločnosti Alza.cz

Spoločnosť Alza.cz sa zaoberá predajom výpočtovej techniky a elektroniky od roku 1994 a dlhodobo je lídrom českého internetového trhu. Číslom jedna na trhu je Alza.cz hlavne vďaka bezkonkurenčnej skladovej dostupnosti tovaru, širokej ponuke produktov a nadštandardným službám, ktoré sprevádza samotný predaj i popredajné služby. Od roku 2004 spoločnosť Alza.cz rozšírila svoju pôsobnosť aj na slovenskom trhu prostredníctvom internetového obchodu www.alza.sk .
V minulých rokoch získala spoločnosť Alza.cz a.s. za svoje obchodné úspechy i rad prestížnych ocenení, ako napríklad Shop Roku 2011 a HP Partner roku 2011 za absolútne prvenstvo v kategórii Dosiahnutý obrat v predaji notebookov. Touto cenou tak bola aj formálne potvrdená pozícia Alza.cz , jednotky v predaji notebookov na českom trhu.

bx

Tisíce produktov ihneď k odberu v Alza.sk v Bratislave Bebbo – mobilná aplikácia UNICEF pre rodičov detí od 0 do 6 rokov

Z kategórie Podnikové info