13. júna 2012 PR správyInformačné technológie od PRservis.skSITA Diskusia()

Tisíce produktov ihneď k odberu v Alza.sk v Bratislave

BRATISLAVA 13. júna – Najväčší internetový obchod v Českej a Slovenskej republike, spoločnosť Alza.cz a.s., prevádzkujúca internetový obchod www.alza.sk, pripravila pre svojich zákazníkov ďalšiu novinku – sklad produktov priamo v Bratislave. Spoločnosť Alza.cz doteraz vybavovala objednávky bratislavských zákazníkov výhradne doručením objednaného tovaru z logistického centra v Prahe.

„Tisíce položek ihned k odběru jsou triumfem, kterým Alza.sk upevňuje pozici lídra internetového obchodu.“ uvádza riaditeľ pobočkovej siete Jan Moudřík. „Kromě do detailu vyladěné logistiky, pomocí které umíme zákazníkům do Bratislavy doručit objednávky v den objednání, přináší vybudovaní lokálního skladu v Bratislavě možnost zakoupit si vybrané produkty ihned při návštěvě naší centrály, tak jako to už přes deset let funguje v Praze.“ dodáva Jan Moudřík.

Skladba produktov na lokálnom sklade v Bratislave je starostlivo vybraná na základe požiadaviek a nákupných preferencií zákazníkov. Ihneď k odberu je tak nielen veľký výber notebookov, televízorov, mobilných telefónov a spotrebnej elektroniky, ale aj doplnkové produkty ako káble, pamäťové médiá, softvér a podobné.

Spoločnosť Alza.cz tak po čerstvo spustenom projekte AlzaDrive, nedávno uvedenom predaji sortimentu veľkej bielej elektroniky na www.alza.sk, dohody s novým prepravcom – Slovenskou Poštou, dáva jasným spôsobom najavo ako je pre ňu spokojnosť slovenských zákazníkov dôležitá.

O spoločnosti Alza.cz

Spoločnosť Alza.cz sa zaoberá predajom výpočtovej techniky a elektroniky od roku 1994 a dlhodobo je lídrom českého internetového trhu. Číslom jedna na trhu je Alza.cz hlavne vďaka bezkonkurenčnej skladovej dostupnosti tovaru, širokej ponuke produktov a nadštandardným službám, ktoré sprevádza samotný predaj i popredajné služby. Od roku 2004 spoločnosť Alza.cz rozšírila svoju pôsobnosť aj na slovenskom trhu prostredníctvom internetového obchodu www.alza.sk .

V minulých rokoch získala spoločnosť Alza.cz a.s. za svoje obchodné úspechy i rad prestížnych ocenení, ako napríklad Shop Roku 2011 a HP Partner roku 2011 za absolútne prvenstvo v kategórii Dosiahnutý obrat v predaji notebookov. Touto cenou tak bola aj formálne potvrdená pozícia Alza.cz , jednotky v predaji notebookov na českom trhu.

bx

Pavel Banák z Banchem: Počas pandémie sme zvládli zo dňa na deň trojnásobné zvýšenie výroby Revolučný SiteView od PlanRadaru začne novú éru v riadení stavebných projektov. S využitím umelej inteligencie

Z kategórie Informačné technológie